CATEGORIEƋN

Scart adapters


Scart adapters bestelt u voordelig bij Kabeldirect

Bent u op zoek naar een scart adapter? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim en divers assortiment aan scart adapters. Hiermee kunt u apparatuur, zoals een DVD-speler, VHS-speler of spelcomputer aansluiten op uw televisie. Bekijk hieronder ons assortiment.

Aansluiten

Met een scart adapter is het zeer eenvoudig om een aansluiting te maken tussen uw apparatuur en uw televisie. U kunt de RCA (tulp) en S-video plugs insteken in de scart adapter. Vervolgens hoeft u enkel nog de scart adapter in te steken in uw televisie. Op deze wijze heeft u zeer eenvoudig uw apparaat verbonden met uw televisie.

Scart koppelstuk

Naast scart adapters hebben wij ook scart koppelstukken in ons assortiment. Dit koppelstuk is ideaal voor het koppelen van twee scartkabels.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een scart adapter?

Bij de aanschaf van een scart adapter is het van belang om te weten welke soort plugs u wilt aansluiten op de adapter. Een scart adapter kan namelijk verschillende soort aansluitingangen hebben:
- 3x RCA (tulp)
- 4x RCA (tulp)
- S-video of S-VHS
- Stereo
- Scart

Heeft u advies nodig?

Hieronder kunt u ons assortiment aan scart adapters bekijken. Heeft u nog vragen? Tijdens onze openingstijden zijn wij telefonisch of per mail bereikbaar op +31 (0)85-2737303 of op [email protected]. Wij helpen u graag!