CATEGORIEËN

Betaalmethoden

Bij Kabeldirect kun je gebruik maken van verschillende betaalmethoden, wij brengen in tegenstelling tot veel andere webshops bij de meeste betaalmethoden geen transactiekosten in rekening voor het verwerken van je betaling, tenzij anders aangegeven. Je kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden:

ideal

iDeal

Met iDeal kun je op een vertrouwde, veilige en gemakkelijke manier online betalen. Je rekent simpelweg af in de vertrouwde omgeving van jouw bank. Je kunt gebruik maken van de iDeal betaalmethode wanneer je internetbankiert bij een van de volgende banken

 • Rabobank
 • ING Bank
 • ABN AMRO
 • SNS Bank
 • Fortis Bank
 • Triodos Bank
 • ASN Bank
 • Friesland Bank
 • Knab
 • Deutsche Bank RBS
 • Van Lanschot Bankiers

 

Riverty

Achteraf betalen via Riverty/Afterpay (particulieren)

Met Riverty betaal je pas nadat je de bestelling hebt ontvangen. Het voordeel van Riverty is dat jouw bestelling meteen verwerkt kan worden zonder dat wij hoeven te wachten op je betaling. Voor particulieren rekenen wij 0,99 eurocent transactiekosten over het totale aankoopbedrag. De minimale bestelwaarde is 5,-. euro Riverty hanteert een strikt privacybeleid op het gebied van persoonsgegevens, meer informatie vind je in hun privacy statement.

Riverty voert voor ons het volledige achteraf betaalproces consumenten uit. Wanneer je je bestelling afrondt via Riverty ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan Riverty. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met Riverty? Ga dan naar de website van Riverty.


apple-pay

Apple pay

Je kunt bij ons met Apple Pay betalen. Bestel via je Apple device en betalen gaat super eenvoudig.

PayPal

PayPal

PayPal is een online betaalmethode waarmee je gemakkelijk en veilig kunt betalen, wij rekenen 1,25 euro transactiekosten over het totale aankoopbedrag.

Creditcard

Visa en Mastercard

Je kunt bij ons met Visa en Mastercard creditcards betalen. Je betaling via creditcard is altijd veilig en in veel gevallen verzekerd via jouw bank.

Overboeking

Overboeking vooraf

Bij Kabeldirect is het ook mogelijk om vooraf het geld handmatig naar ons over te maken. Wanneer je deze betaalmethode kiest, sturen we je de betaalinstructies per mail toe. Na ontvangst van de betaling kunnen wij je bestelling verwerken en verzenden. Bij deze betaalmethode kan het iets langer duren dan normaal, houd rekening met een langere verwerkingstijd van 1 tot 3 werkdagen.

Bancontact-Mistercash

Bancontact

Je kunt bij ons betalen met Bancontact/Mistercash als je bij een van de volgende banken bent aangesloten: ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, Bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING, België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, Record Bank en VDK Spaarbank

 
 
30dagenoprekening2

Achteraf betalen voor zakelijke klanten

Als zakelijke klant is het mogelijk om achteraf te betalen. Je doet eenmalig een aanvraag bij ons op rekening te betalen, zodat we jouw gegevens kunnen controleren om vervolgens het klantaccount kunnen instellen. Je betaalt de factuur binnen 30 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen. Het voordeel voor jou is dat de bestelling meteen verwerkt kan worden.