CATEGORIEËN

Hoofdtelefoons & Oordopjes


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3

Hoofdtelefoons en speakers in alle soorten en maten

Een hoofdtelefoon of oordopjes zijn perfect voor situaties waarin u muziek wilt luisteren zonder dat andere mensen hier last van hebben. Iedere hoofdtelefoon is anders en iedere persoon heeft een andere voorkeur wat betreft draagwijze, comfort en techniek. Wij bieden zowel in-ear, on-ear als over-ear hoofdtelefoons.

In-ear

Dit zijn de welbekende oordopjes, In-ear oordopjes zijn compact, draagbaar en licht en hierdoor uitermate geschikt om mee te sporten. Doordat de in-ear oordopjes het oor helemaal afsluiten, zijn omgevingsgeluiden minder of zelfs helemaal niet hoorbaar.

Hierdoor is het niet nodig de muziek heel hard te zetten. Bij een zachter volume kunt u volledig genieten van de muziek, heeft u minder kans op een gehoorbeschadiging en heeft ook de omgeving geen last van uw muziek.

On-ear

Bij on-ear hoofdtelefoons rusten de oorkussens op het oor. Het geluid van de muziek komt dus niet rechtstreeks in uw oor. De oorkussens zorgen er echter voor dat omgevingsgeluiden minder te horen zijn. U kunt hierdoor nog steeds genieten van uw muziek, maar omgevingsgeluiden worden niet volledig afgesloten.

In sommige situaties is dit een voordeel, zoals bijvoorbeeld in het verkeer. On-ear hoofdtelefoons zijn ook licht en draagbaar, waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn.

Over-ear

Een over-ear koptelefoon is ideaal als u in alle rust wilt genieten van muziek of als u ongestoord wilt gamen. De oorschelpen van de over-ear hoofdtelefoon vallen over uw oren en zorgen voor een unieke beleving van de muziek zonder last te hebben van omgevingsgeluiden. Voor hoofdtelefoons of headsets speciaal voor gebruik achter de computer, klikt u hier.

Portable speakers

Naast hoofdtelefoons en oordopjes leveren wij ook portable speakers. Deze speakers zijn heel handig om aan te sluiten op een telefoon of tablet. Om lang te kunnen luisteren naar de speaker is het nodig om deze tijdig op te laden.

Klik hier voor eventuele kabels om de speaker op te laden of om deze aan de computer te verbinden. Naast dergelijk speakers gericht op mobiel gebruik, bieden wij ook speakers specifiek voor de computer aan. Klik hier voor een overzicht.