CATEGORIEƋN

Adapterkabels RJ11 - RJ45

Telefoonkabels met een RJ11 naar RJ45 aansluiting

Bent u op zoek naar een kabel waarmee u uw telefoon kunt aansluiten op uw netwerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een divers assortiment aan adapterkabels met RJ11 naar RJ45 stekkers. Bekijk ze hieronder of lees verder voor meer informatie.

Adapterkabel met RJ11 naar RJ45 connectoren

Het is zeer eenvoudig om uw vaste telefonie aan te sluiten op uw netwerk met een RJ11 naar RJ45 verloopkabel. De RJ11 connector kunt u insteken in uw telefoon. Vervolgens sluit u de RJ45 connector aan op uw modem/router, netwerkpoort van uw pc of de wandcontactdoos met RJ45 aansluiting. Vervolgens kunt u bellen via uw IP-adres. Dit wordt ook wel Voice over IP of VoIP genoemd.

Voordelen Voice over IP

Aan VoIP zitten veel voordelen. Zo kan het telefoonnummer gekoppeld worden aan een IP-adres en hierdoor worden de kosten van telefonie lager. Daarnaast is ook de kwaliteit van het signaal meestal beter, doordat er gebruik gemaakt wordt van een onderliggende digitale verbinding.a

Gebruik verloopkabels met RJ11 naar RJ45 stekkers

De verloopkabels kunnen gebruikt worden door consumenten voor digitale telefonie en internettelefonie, zoals met Skype en Google Hangouts. Daarnaast wordt Voice over IP ook vaak gebruikt door bedrijven.

Heeft u advies nodig?

Bekijk hieronder ons assortiment aan adapterkabels met een RJ11 naar RJ45 aansluiting. Wilt u meer weten over de verschillende stekkers op adapterkabels? Klik dan hier.