CATEGORIEËN

Verrijdbare TV standaard

Een verrijdbare TV standaard is ideaal voor op kantoor, op beurzen, vergaderruimtes, klaslokalen en ziekenhuizen. De standaarden zijn verstelbaar in hoogte en voorzien van een kabelmanagement systeem. Met dit systeem kun je alle kabels netjes en eenvoudig wegwerken. De TV standaarden zijn uitgerust met één of twee legplanken waar je je laptop op kunt zetten. Met de wieltjes verrijd je de televisie bijzonder makkelijk naar bijna iedere ruimte. Bekijk hier ons assortiment verrijdbare TV standaarden.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

Waar moet je op letten bij het kiezen van een verrijdbare televisie standaard?

Bij het kiezen van een verrijdbare TV standaard zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden:

  • De hoogte van de standaard. Wil je de TV standaard gebruiken op de beurs? Houd dan rekening met 160cm tot 200cm. Bij het geven van een presentatie is de ideale hoogte 140cm tot 180 cm en bij zittend publiek 80cm tot 120cm.
  • De grootte van je televisiescherm. Dit wordt uitgedrukt in inch en is vaak te vinden op de achterkant van je televisie of op de gebruiksaanwijzing. Je kunt ook je scherm zelf diagonaal opmeten (van linksboven naar rechtsonder). Een inch is 2,54 centimeter.
  • Het gewicht van de televisie. Onze verrijdbare televisiestandaarden kunnen tot 40 kilogram dragen. Dit is in de meeste gevallen meer dan genoeg, maar het is altijd aan te bevelen om het gewicht van je televisie te checken.
  • De VESA maat moet overeenkomen met de VESA maat van je televisie. Heb je hulp nodig met het bepalen van je VESA maat? Lees dan de uitleg hieronder.

Hoe bepaal je de VESA maat voor je verrijdbare TV standaard?

Om te beginnen is het handig om te weten wat VESA is. VESA is de internationale standaard voor montage van monitoren en Televisies. Het is een universele maat die staat voor de afstand tussen de montage schroefgaten aan de achterkant van een scherm.

Je hoeft maar twee stappen uit te voeren om te bepalen of jouw scherm op de verrijdbare TV standaard gemonteerd kan worden.

  1. Check de VESA maat. Je vindt de VESA maat op twee manieren. Vaak is deze gemakkelijk op te zoeken, maar je kunt deze ook zelf meten. Meet hiervoor de afstand tussen het midden van het ene schroefgat tot het midden van het andere schroefgat in millimeters op.
  2. In de beschrijving op de productpagina’s vind je de VESA maten waarvoor de betreffende standaard geschikt is. Check of deze overeenkomt met de VESA maat op jouw scherm.

Twijfel je, of staat de VESA maat op jouw beeldscherm er niet tussen? Gebruik dan de VESA afmetingen in de beschrijving van de standaard naar keuze om in te schatten of jouw beeldscherm mogelijk toch past. De minimale en maximale VESA maat is vaak een goede indicatie, die je kunt gebruiken om te checken of jouw scherm past. Als jouw VESA maat tussen de minimale en maximale afmetingen in valt, is de kans groot dat jouw scherm gewoon past. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om contact met ons op te nemen zodat we je kunnen adviseren. Als je al weet dat jouw VESA maat niet geschikt is kun je een VESA adapter gebruiken om jouw scherm toch te monteren waardoor de standaard alsnog geschikt is voor jouw TV. Houd er wel rekening mee dat jouw TV of beeldscherm ook qua buitenmaat moet passen op de standaard.

Verrijdbare tv standaard kopen bij Kabeldirect.nl

Kom je er niet uit, weet je niet welke verrijdbare tv standaard het beste bij jou past of wil je gewoon wat extra advies? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Het is ons streven om je vragen dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stuur ons een mail.