CATEGORIEËN

Voeding

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Laptop laders en apparaatkabels voor een lage prijs

Bent u uw laptop lader of apparaatkabel kwijtgeraakt? Of is deze kapot gegaan? Zoek dan niet verder. Bij ons bent u namelijk aan het juiste adres. Wij hebben een ruim en divers assortiment aan laptop laders en apparaatladers voor een lage prijs.

Apparaatkabels

Bent u op zoek naar een kabel om uw computer, printer of monitor van stroom te voorzien? Bekijk dan onze apparaatkabels, ook wel bekend als voedingskabels. Wij hebben een ruim assortiment aan apparaatkabels. Waar moet u op letten bij de aanschaf van een voedingskabel? Ten eerste zijn er verschillende lengtes beschikbaar. Daarnaast kunt u een keuze maken of u een haakse of standaard stekker wilt aanschaffen. Tot slot is het van belang om op de soort aansluiting te letten. Niet elke stekker past namelijk in hetzelfde apparaat. Dit wordt aangegeven met een letter en een cijfer, bijvoorbeeld C5 en C13. Dit geeft aan voor welk apparaat en in welk land u deze kabel kunt gebruiken.

Laptop laders

Wij verkopen, naast voedingskabels, ook laptop laders. Ideaal als deze stuk is gegaan of kwijt is. Onze laptop laders worden inclusief netsnoer/stroomkabel geleverd. Let bij de aanschaf van een lader goed op of deze wel geschikt is voor uw laptop. In de productomschrijving wordt aangegeven voor welke laptop de lader geschikt is. Bekijk hier onze apparaat kabels en laptop laders.