CATEGORIEËN

Voedingskabel

Met een voedingskabel kun je je laptop, computer of andere apparaten van stroom voorzien. Ben je je laptoplader of apparaatkabel kwijtgeraakt? Of is deze kapot gegaan? Bestel eenvoudig en snel bij Kabeldirect. Bekijk hieronder het ruime aanbod aan voedingskabels.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Laptopladers en apparaatkabels voor een lage prijs

Ben je op zoek naar een kabel om je computer, printer of monitor van stroom te voorzien? Bekijk dan de apparaatkabels, ook wel bekend als voedingskabels. Heb je een nieuwe laptoplader nodig? Wij hebben een ruim assortiment aan laptopladers en apparaatkabels voor een lage prijs.

Welke soorten voedingskabels zijn er?

Er zijn veel soorten voedingskabels, met verschillende stekkers. Aan het ene uiteinde zit de stekker die in het stopcontact gaat en aan het andere uiteinde zit een ander type stekker of het is een open einde. Ontdek welke soorten voedingskabels er zijn en welke jij precies nodig hebt.

Voedingskabel C13, C5 of C7

De verschillende stekkers aan een voedingskabel hebben een aanduiding, zoals C13, C5 of C7. De voedingskabel C13 is een apparaatstekker die je bijvoorbeeld op je desktop pc of computer aansluit. Deze pc voedingskabel heeft een stekker in de vorm van een blokje met drie verticale uitsparingen. Een ander soort is de voedingskabel C5, een female kabel met drie ronde sleuven, die veel voor laptops wordt gebruikt. En dan is er ook nog de voedingskabel C7, een female kabel met twee ronde sleuven. Dit type kabel is geschikt voor veel verschillende apparaten, waaronder sommige printers.

Voedingskabels met een open einde

Je kiest voor een voedingskabel met een open einde aan de ene kant en een stekker aan de andere kant wanneer je de kabel rechtstreeks aan je apparatuur wilt monteren. Aan het uiteinde van de kabel vind je twee aders voor bevestiging op je apparatuur. Aan het andere uiteinde zit de stekker voor in het stopcontact.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een voedingskabel?

Ten eerste zijn er verschillende lengtes beschikbaar. Daarnaast kun je een keuze maken of je een haakse of standaard stekker wilt aanschaffen. Tot slot is het van belang om op het soort aansluiting te letten. Niet elke stekker past in hetzelfde apparaat. Zoals eerder beschreven, wordt dit aangegeven met een letter en een cijfer, bijvoorbeeld C5, C13 of C7. Dit geeft aan voor welk apparaat en in welk land je deze kabel kunt gebruiken.

Laptopladers

Bij Kabeldirect vind je, naast voedingskabels, ook laptopladers. Ideaal als deze stuk is gegaan of kwijt is. Laptopladers worden inclusief netsnoer of stroomkabel geleverd. Let bij de aanschaf van een lader goed op of deze wel geschikt is voor je laptop. In de productomschrijving vind je voor welke laptop de lader geschikt is. Bekijk hierboven onze apparaatkabels en laptopladers.

Voedingskabel kopen

Een voedingskabel kopen, doe je eenvoudig bij Kabeldirect. Wij helpen je graag om de kabel te vinden die je nodig hebt. Ben je op zoek naar deskundig advies? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Graag geven wij je zo goed en snel mogelijk antwoord. Zo hoef jij niet te lang te wachten en kun je direct aan de slag. Twijfel dus niet en stuur ons een e-mailbericht.