CATEGORIEËN

Kabelgoten

Heb jij TV kabels liggen en vind je het geen gezicht? Dan zijn kabelgoten voor TV kabels dé oplossing. Hiermee werk je namelijk eenvoudig en zeer accuraat alle liggende kabels weg. Ideaal voor thuis of op kantoor. Wij bieden veel verschillende soorten kabelgoten aan. Zo komen ze in verschillende materialen, kleuren en formaten. Bekijk ons assortiment hieronder en bepaal zo welke kabelgoot jij nodig hebt. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

Kabelgoot voor TV

Losliggende kabels zijn een doorn in het oog bij elk huis. Er zijn verschillende manieren om TV kabels netjes weg te werken en onze kabelgoten voor TV’s bieden hier de perfecte oplossing voor. Niet alleen zorgen ze voor een opgeruimde en rustige look, ook zorgen kabelgoten ervoor dat je niet meer struikelt over kabels. Daarnaast beschermen kabelgoten jouw TV kabels tegen vocht, knellen en knikken.

Soorten kabelgoot voor TV

Wij bieden verschillende soorten kabelgoten aan. Zo bestaat ons assortiment uit kabelgoten in diverse kleuren, lengtes en materialen. De meest populaire variant is de kabelgoot van aluminium. Onze kabelgoten voor TV’s bieden wij aan in lengtes van 60 centimeter (0,6 meter), 75 centimeter (0,75 meter) en 1,1 meter. De breedtes variëren van 3,3 tot 5 cm en we bieden kabelgoten aan in grijs, wit, zilver en zwart. Daarnaast bieden we hoeken voor kabelgoten van 90° aan zodat je ook jouw kabels in hoeken netjes weg kunt werken. Bovendien hebben we speciale kabelgoten voor bureaus.

Kabelgoot bevestigen

Er zijn meerdere manieren om kabelgoten te bevestigen. Voordat je een kabelgoot koopt en monteert, moet je nagaan hoe je deze weg wilt werken. Er bestaan kabelgoten met schroeven, plakstrips en kabelgoten die op hun plek worden gehouden door anti slip materiaal. Ga van tevoren na hoeveel meter kabel je weg wilt werken. Op basis daarvan beslis je namelijk welke en hoeveel kabelgoten je nodig hebt. Er bestaan vaste lengtes van kabelgoten waardoor het vaak mogelijk is om verschillende stukken te combineren. Ook bieden wij hoeken en losse stukken kabelgoot aan zodat je ook in complexe ruimtes eenvoudig kabels netjes weg kunt werken. Als je met deze vaste lengtes niet de gewenste lengte krijgt, kun je de goot vaak ook op maat zagen.

Welke kabelgoot voor TV’s heb jij nodig?

Bekijk hierboven ons assortiment aan kabelgoten voor TV’s. Kom je er niet uit, weet je niet welke kabelgoot voor jou het handigst is of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Het is ons streven om elke vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stuur ons een e-mailbericht.