CATEGORIEËN

Accessoires

Camera accessoires

Heeft u een camera en bent u op zoek naar accessoires? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een divers assortiment aan camera accessoires. Zo verkopen wij bijvoorbeeld filmscanners, accu’s voor uw camera en videocassette adapters. Bekijk ons aanbod hieronder of lees verder voor meer informatie.

Filmscanners

Met een filmscanner kunt u zeer eenvoudig uw oude filmpjes converteren naar uw laptop of computer. Hoe werkt dit? Het enige dat u hoeft te doen, is het plaatsen van de film of het negatief in de houder. Vervolgens kunt u de houder in de scanner plaatsen. Tot slot kunt u de scanner verbinden met uw laptop of computer om de filmpjes op te slaan.

Videocassette adapters

Wilt u uw videorecorder schoonmaken? Dan kunt u gebruik maken van een reinigingscassette adapter. Hiermee kunt u zeer eenvoudig de videokoppen en het aandrijfmechanisme van uw VHS videorecorder schoonmaken. Of heeft u een VHS-C cassette en wilt u deze afspelen op een VHS videorecorder? Met een VHS-C videocassette is dit mogelijk. Het enige dat u hoeft te doen, is de VHS-C cassette in te steken in de adapter. Vervolgens kunt u dit afspelen op een videorecorder.

Camera accu

Is de accu van uw camera stuk gegaan of bent u deze kwijt? Geen probleem. Wij verkopen namelijk ook camera accu’s. Let bij de aanschaf van deze accu wel goed op of deze geschikt is voor uw camera. Bekijk hieronder ons assortiment aan camera accessoires.