CATEGORIEËN

HDMI 1.4 kabels

HDMI 1.4 kabels hebben net zoals alle HDMI kabels unieke eigenschappen. Het is belangrijk om te kijken waarvoor je jouw HDMI kabel voor wilt gaan gebruiken en op welke apparaten. Zo kun je checken of een HDMI 1.4 kabel volstaat. Na de HDMI 1.3 kabels werd de 1.4 variant op de markt gebracht, deze is in veel gevallen nog een perfecte oplossing. Bij Kabeldirect.nl vind je voordelig altijd een passende kabel.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3 4 5

Het verschil tussen 1.3 en 1.4 HDMI kabels

Er bestaan een aantal verschillen tussen HDMI 1.3 en 1.4, waaronder het feit dat 1.4 ethernet ondersteuning biedt. Ook is er dankzij de ARC functie (audio-ondersteuning) geen aparte audiokabel nodig wat wel het geval was bij de 1.3 kabel. Maar het allergrootste verschil is de resolutie en vernieuwingsfrequentie. HDMI 1.4 biedt ondersteuning voor 4K resoluties tot 30 Hz.

Het verschil tussen 1.4 HDMI kabels en andere HDMI kabels

HDMI 1.4 is vaak een goedkopere optie dan 2.0 HDMI kabels en 2.1 HDMI kabels. Kabeldirect.nl biedt HDMI 1.4 kabels die geschikt zijn voor 4k revoluties tot 30 Hz.

HDMI 1.4 kabels kopen bij Kabeldirect.nl

Bij Kabeldirect kun je terecht voor alle soorten HDMI 1.4 kabels. Weet je niet zeker of je de juiste kabel op het oog hebt? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We proberen je dezelfde dag of binnen 24 uur van antwoord te voorzien zodat jij verder kunt. Er is altijd een passende splitter. Twijfel dus niet om je vraag te stellen in onze live chat of stuur een mail.