CATEGORIEËN

Autoradio

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Alles voor het inbouwen van uw autoradio

Om volop van muziek te genieten in uw auto, is een goed geïnstalleerde autoradio een vereiste. Wij van Kabeldirect bieden alles voor het inbouwen van een autoradio, van autoradio stekkers tot diverse autoradio kabels. Daarnaast hebben we ook diverse accessoires voor de autoradio, zoals kabels om uw telefoon aan te sluiten of een adapter voor het creëren van een aux ingang op een oude autoradio.

Wat heeft u nodig om een radio in te bouwen?

Om een autoradio in te bouwen, heeft u verschillende onderdelen nodig. Alle moderne autoradio's hebben een ISO stekker aan de achterkant, deze bevat alle benodigde aansluitingen (op de antenne na). Heeft uw autoradio geen standaard ISO stekker, dan heeft u een ISO verloopkabel nodig.

Er zijn ook ISO stekkers met losse draden, voor wanneer de bedrading niet meer origineel is of er geen verloopstekker is. Deze losse draden moeten worden aangesloten op de draden in de auto. Heeft u gereedschap nodig voor het inbouwen van een autoradio, klik dan hier.

Autoradio accessoires

Naast kabels om de autoradio aan te sluiten, hebben we ook diverse accessoires voor de complete autoradio beleving. Zo hebben we diverse aux kabels voor het verbinden van uw telefoon of mp3-speler aan de autoradio. Ook hebben we een autoradio adapter die een aux ingang op een oude radio creëert.