CATEGORIEËN

Autoradio

Een autoradio is een van de onderdelen in jouw auto die het verschil tussen een leuke of minder leuke autorit kan maken. Of je nou alleen onderweg bent of samen met familie, vrienden of je partner, een autoradio is een fijne toevoeging. Het luisteren naar muziek of naar je favoriete radiozender zorgt er namelijk voor dat een lange rit korter lijkt te duren. Een stuk aangenamer dus.

Zelf een autoradio installeren vraagt om de juiste benodigdheden en kennis. In ons assortiment kun je de juiste autoradio kabels, autoradio stekkers en autoradio accessoires vinden. Kortom wordt een autoradio inbouwen zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Wij vertellen je graag hoe dat werkt, welke kabels je nodig hebt en waar je rekening mee moet houden.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Autoradio inbouwen

Bij het installeren van je autoradio moet je letten op de soorten aansluitingen die jouw auto heeft. Daarop stem je namelijk af welke autoradio je nodig hebt. Tegenwoordig beschikt zowat iedere moderne autoradio over een ISO-aansluiting aan de achterkant. Hiermee wordt het een stuk eenvoudiger om je autoradio te installeren. Als dit niet het geval is kun je dit oplossen met een ISO verloopkabel. In ons assortiment kun je overigens de juiste ISO-kabel per automerk vinden of terecht om de ISO-stekker per autoradio merk.

ISO-kabel autoradio

Maar wat is een ISO aansluiting nou eigenlijk? Deze aansluiting geeft toegang tot alle aansluitingen die nodig zijn om jouw autoradio te kunnen installeren op de antennekabel na. Hierin komen eigenlijk meerdere kabels samen zodat het een stuk eenvoudiger wordt gemaakt voor jou om een autoradio te installeren. Het enige dat jij hoeft te doen is om de twee ISO-aansluitingen in te pluggen. Beschikt de autoradio over een ander soort connector maar je auto heeft wel een ISO aansluiting? Bestel dan een verloopkabel.

Autoradio accessoires

Naast alle kabels en benodigdheden voor een gedegen installatie beschikken wij ook over een collectie autoradio accessoires. Denk bijvoorbeeld aan aux kabels om je telefoon aan te sluiten. Zo geniet je naast de beschikbare radiozenders ook van de muziek op je telefoon. Ook voor oude radio’s hebben wij een adapter waarmee je een aux ingang kunt creëren.

Autoradio kabels en accessoires kopen bij Kabeldirect.nl!

Bekijk ons assortiment autoradio benodigdheden. Bestel je vandaag vóór 22:00? Dan ontvang jij jouw product vaak morgen al in huis! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Het is ons streven om elke vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stel jouw vraag in onze live chat of stuur ons een e-mailbericht.