CATEGORIEËN

TV / Monitor plafondbeugels


TV plafondbeugels bestelt u natuurlijk bij Kabeldirect!

Een goede stationering is van belang om goed televisie te kunnen kijken. Een plafondbeugel is een perfecte ruimtebesparende oplossing. Onze TV plafondbeugels kunnen eenvoudig en snel gemonteerd worden aan het plafond. Bovendien zijn al onze TV ophangbeugels verstelbaar in hoogte en de TV beugels kunnen gekanteld en gedraaid worden. Op deze wijze kan de kijkhoek perfect ingesteld worden.

Waar moet ik op letten bij het bestellen van een plafondbeugel voor mijn TV?

Bij de aanschaf van een TV plafondbeugel is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Ten eerste is het van belang om te letten op de diagonale afmetingen van de televisie. Dit wordt weergegeven in inches: 1 inch = 2,54 cm. Daarnaast kan de ene TV beugel een zwaardere TV dragen dan de andere ophangbeugel. Let dus ook altijd op het gewicht. Tot slot is het van belang om op de VESA afmetingen te letten. Deze afmetingen zijn belangrijk voor het monteren van de televisie aan de TV beugel. U kunt deze afmetingen vinden op de achterkant van de televisie. Wilt u meer informatie over VESA afmetingen en TV beugels? Klik dan hier .

Ons assortiment aan plafondbeugels voor TV

Bekijk hieronder ons assortiment aan TV plafondbeugels. Heeft u nog vragen over de aanschaf van de juiste plafondbeugel? Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch of per mail bereiken op +31 (0)85-2737303 of op [email protected].