CATEGORIEËN

TV / Monitor plafondbeugels

Een plafondbeugel voor je TV of monitor is de perfecte ruimtebesparende oplossing. Onze TV plafondbeugels kunnen eenvoudig en snel gemonteerd worden aan het plafond. In ons assortiment vind je beugels voor kleine schermen vanaf 10 inch tot en met schermen van 75 inch. Bovendien zijn al onze ophangbeugels verstelbaar in hoogte en de TV steunen kunnen gekanteld en gedraaid worden. Op deze wijze kan de kijkhoek perfect ingesteld worden. Of je nu beschikt over een LCD, LED, PLASMA of een ander soort scherm, Kabeldirect.nl heeft de perfecte plafondbeugel.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

TV beugel plafond uitklapbaar en inklapbaar

Een uitklapbare en inklapbare plafondbeugel is ideaal wanneer er weinig ruimte beschikbaar is. Zo kan de TV na gebruik gemakkelijk ingeklapt worden en kan er onderdoor gelopen worden zonder dat de TV in de weg hangt. In ons assortiment zijn er zowel handmatige als geautomatiseerde uit- en inklapbare tv beugels terug te vinden.

TV beugel plafond elektrisch / gemotoriseerd

Een elektrische en gemotoriseerde TV plafondbeugel is ideaal om bijvoorbeeld vanuit bed een TV in of uit te klappen. Zo kun je lekker onder het warme wol blijven liggen en met behulp van een afstandsbediening de tv laten in- en uitklappen.

TV beugel plafond draaibaar

Alle TV plafondbeugels in het assortiment van Kabeldirect zijn draaibaar. Ideaal om de juiste kijkhoek te creëren. Afhankelijk van het model is er een bepaalde draaihoek mogelijk. Dit staat altijd bij het model aangegeven in de beschrijving. Sommige TV beugels voor aan het plafond zijn zelfs 360 graden draaibaar.

TV beugel plafond kantelbaar

Alle TV plafondbeugels in het assortiment van Kabeldirect zijn kantelbaar. Zo kun je het scherm perfect in de juiste kijkhoek kantelen. Afhankelijk van het model kan het scherm / monitor in een bepaalde hoek worden gekantelt. Dit staat bij de verschillende modellen genoemd in de beschrijving.

Waar moet ik op letten bij het bestellen van een plafondbeugel voor mijn TV?

Bij de aanschaf van een TV plafondbeugel is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Ten eerste is het van belang om te letten op de diagonale afmetingen van de televisie. Dit wordt weergegeven in inches: 1 inch = 2,54 cm. Daarnaast kan de ene TV beugel een zwaardere TV dragen dan de andere ophangbeugel. Let dus ook altijd op het gewicht. Tot slot is het van belang om op de VESA afmetingen te letten. Deze afmetingen zijn belangrijk voor het monteren van de televisie aan de TV beugel. U kunt deze afmetingen vinden op de achterkant van de televisie. Wilt u meer informatie over VESA afmetingen en TV beugels? Klik dan hier.

Plafondbeugel kopen bij Kabeldirect.nl

Kom je er niet uit, weet je niet welke plafondbeugel het beste bij jou past of wil je gewoon wat extra advies? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Het is ons streven om je vragen dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stel je vraag in onze live chat of stuur ons een mail.