CATEGORIEËN

Batterijen


Batterijen in alle soorten en maten

Er bestaan veel verschillende soorten batterijen. Het hangt af van het apparaat waar u de batterij voor nodig heeft om te bepalen welke soort u moet kopen. Wij bieden een grote verscheidenheid van batterijen en mogelijkheden tot stroomvoorziening aan, van oplaadbare tot hoortoestellen batterijen en van alkaline batterijen tot powerbanks voor het opladen van uw mobiele apparaat. Daarnaast kun u ook bij ons terecht voor opladers en houders van uw batterijen.

Soorten batterijen

Batterijen zijn in te delen in verschillende soorten. Zo bestaan er onder andere alkaline, lithium en oplaadbare batterijen. In ons assortiment vindt u deze soorten batterijen in verschillende modellen. Het hangt van het apparaat en bijbehorende stroomvraag af welke soort batterij voor u het beste is. Zie de afzonderlijke batterijcategorieën hieronder voor een verdere opdeling binnen de soort batterij.

Modellen batterijen

Binnen de verschillende soorten batterijen bestaan er ook verschillende modellen. Alle batterijen hebben namelijk eigen afmetingen en elektronische eigenschappen. De meest voorkomende en gebruikte batterijmodellen zijn: AA, AAA, C ("Engelse Staaf" of ''Baby Batterij"), 9 volt blok, D ("Grote Staaf"of "Mono batterij") en de knoopcel (schijfvormige batterij). Deze verschillende modellen bevinden zich in ons assortiment. Tevens leveren wij een breed aanbod van hoortoestelbatterijen. De keuze voor het model van de batterij is afhankelijk van het apparaat waarvoor u de batterij nodig heeft. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld de gebruikershandleiding of batterijopening van het apparaat zelf raadplegen.