CATEGORIEËN

Fitbit accessoires

Fitbit is een ideale gadget die je helpt bij het behalen en onderhouden van een gezonde, actieve levensstijl. Het is een pols accessoire die gekoppeld wordt aan je mobiele telefoon. Het houdt onder andere het aantal stappen per dag bij en meet je verbrande calorieën. Er zijn verschillende modellen fitbits op de markt, zoals de Flex, Charge en One. Ze hebben veel overeenkomsten, maar elk type heeft andere functies. Bij Kabeldirect vind je Fitbit opladers.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2

Fitbit oplader

Een Fitbit-apparaat moet opgeladen worden. Hiervoor is een speciale Fitbit oplader nodig. Niet alle types kunnen dezelfde lader gebruiken. Let dus goed op dat je het juiste type Fitbit oplader kiest. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende Fitbit opladers. Een tweede Fitbit oplader is erg handig wanneer je veel reist. De Fitbit opladers zijn compact, waardoor ze gemakkelijk in je tas passen. Daarnaast is een tweede oplader op kantoor vaak handig. Het zou zonde zijn als je data kwijt raakt, omdat je Fitbit niet goed opgeladen is. We hebben een aanbod aan Fitbit opladers voor de types Flex, One, Surge en Charge.

Fitbit opladen

Fitbit-apparaten vereisen een speciale Fitbit oplaadkabel. De ene zijde van de kabel sluit je aan op de tracker en het andere uiteinde wordt aangesloten op een computer, USB muur adapter of DC-naar USB-adapter. De oplaadtijd is ongeveer twee uur. Wanneer de Fitbit volledig is opgeladen verschijnt er een pictogram in het scherm.

Fitbit oplader kopen bij Kabeldirect.nl

Bent je op zoek naar Fitbit accessoires? Wij hebben een ruim assortiment met opladers voor verschillende modellen Fitbits. Kom je er niet uit, weet je niet welke Fitbit oplader je nodig hebt of wil je gewoon wat extra advies? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Het is ons streven om je vragen dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stel je vraag in onze live chat of stuur ons een mail.