CATEGORIEËN

Fitbit accessoires

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2

Fitbit accessoires

Fitbit is een ideale gadget als u hulp nodig heeft bij het behalen en onderhouden van een gezonde, actieve levensstijl. Het is een polsaccessoire die onder andere uw aantal stappen per dag bijhoudt en uw verbrande calorieën meet. Er bestaan verschillende fitbits op de markt, zoals de Flex, Charge en One. Ze hebben veel overeenkomsten, maar elk type heeft andere functies. Wij van Kabeldirect bieden diverse accessoires aan om uw apparaat op te laden en er leuk uit te laten zien.

Accessoires voor Fitbits

Kabeldirect heeft een aanbod aan Fitbit accessoires. U kunt het type Flex opfleuren door een drie-delige armbandset aan te schaffen. De armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende sets in verschillende kleuren en maten. De armbandset is ideaal voor als uw huidige bandje kapot of kwijt is. Wilt u het bandje aanpassen aan uw kleding of aan uw stijl? Kies dan de kleuren die bij u passen. Of u nu maat S of maat L nodig heeft, wij van Kabeldirect hebben het volledige aanbod. Maat S is geschikt voor een polsomtrek van 14 tot 17,5 centimeter en maat L is geschikt voor een polsomtrek van 17,5 tot 21 centimeter. De kleurrijke armbanden zorgen ervoor dat u uw apparaat altijd een nieuwe look kunt geven.

Fitbit oplaadkabel

Fitbits dienen opgeladen te worden. Kabeldirect heeft een aanbod aan oplaadkabels voor verschillende type Fitbits. De oplaadkabels zijn compact en kort in lengte, waardoor ze ideaal zijn om mee te nemen onderweg of op reis. Ook als u uw oplaadkabel kwijt bent en een nieuwe zoekt, is deze USB kabel ideaal. Gebruikt u uw apparaat zowel op het werk als thuis? Dan is het ook handig om de USB oplaadkabel aan te schaffen zodat u een USB kabeltje op het werk hebt, maar ook thuis. We hebben een aanbod aan oplaadkabels voor de types Flex, One, Surge en Charge.

Heeft u advies nodig?

Heeft u een van de Fitbits aangeschaft en heeft u accessoires of oplaadkabels nodig? Wij van Kabeldirect hebben dit aanbod voor u! We zorgen voor een snelle levering. Is het product op voorraad en bestelt u op werkdagen voor 22.00? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis.