CATEGORIEËN

Kabelhaspels en verlengkabels


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3 4

Verleng uw stroomkabels met onze kabelhaspels en verlengkabels!

Is uw stroomkabel te kort? Met een kabelhaspel of verlengkabel kunt u uw stroomkabel eenvoudig verlengen. Het is de ideale oplossing! Bekijk hieronder snel ons assortiment aan kabelhaspels en verlengkabels.

Met een verlengkabel kunt u zeer eenvoudig uw stroomkabel verlengen. U hoeft alleen maar de verlengkabel aan te sluiten op het stopcontact en vervolgens de verlengkabel aan te sluiten op de stroomkabel van uw apparaat. Onze verlengkabels zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Daarnaast verkopen wij ook verlengkabels die geschikt zijn voor buitengebruik. Deze kabels zijn spatwaterdicht en IP44 gecertificeerd . Daarnaast verkopen wij ook stekkerdozen die geschikt zijn om meerdere apparaten op aan te sluiten.

Kabelhaspels

Naast verlengkabels hebben wij ook kabelhaspels in ons assortiment. Kabelhaspels zijn ideaal om eenvoudig te verplaatsen en op grotere afstand extra stroomvoorzieningen te creëren. Er kunnen namelijk een aantal apparaten aangesloten worden op de kabelhaspel. Onze kabelhaspels zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Tot slot verkopen wij zelfs kabelhaspels waarmee u uw internetkabels kunt verlengen. Bekijk hieronder snel ons assortiment aan kabelhaspels en verlengkabels.

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag bij de aanschaf van een kabelhaspel of verlengkabel. Heeft u nog vragen? Tijdens onze openingstijden zijn wij telefonisch of per mail bereikbaar op +31 (0)85-2737303 of op [email protected] bij vragen of voor professioneel advies.