CATEGORIEƋN

Ijspegelverlichting

Ijspegelverlichting is een sfeervolle en gemakkelijke manier om je huis te versieren. Rond de feestdagen zie je veel ijspegelverlichting, omdat ze een echt winter wonderland effect geven. Wil jij ook een plekje waar je in de donkere winterdagen gezellig kunt genieten? Bekijk dan het assortiment ijspegelverlichting van Kabeldirect.nl en bestel snel jouw favoriet.

lees meer...

Wat is ijspegelverlichting

Ijspegelverlichting is verlichting waarvan de vorm op een ijspegel lijkt. Het is een typische kerstverlichting die een warme uitstraling in de koude dagen geeft. Je kunt de lampjes op veel verschillende plekken in en rondom je huis hangen. Het maakt eigenlijk niet uit waar je ze hangt. Ze zorgen altijd voor een kerstsfeer. Ben jij op zoek naar meer manieren voor het versieren van je huis rond de feestdagen? Bekijk dan ook het ruime assortiment met kerstverlichting voor binnen en buiten.

Ijspegelverlichting buiten

Ijspegelverlichting kun je overal ophangen, maar dit type verlichting is erg populair voor buiten. Alle ijspegelverlichting in het assortiment is geschikt en veilig voor buitengebruik. Ze kunnen wind en regen of sneeuw zonder probleem verdragen. Tijdens de grauwe dagen zorg jij misschien al voor sfeervolle verlichting in huis. Met ijspegelverlichting voor buiten kun je deze sfeer ook zien als je naar buiten kijkt. Op die manier wordt het grauwe weer wat minder grijs. Wanneer je ijspegelverlichting bijvoorbeeld voor je raam hangt kun je vanaf de bank genieten van dit warme licht.

Soorten ijspegelverlichting

Bij Kabeldirect.nl vind je ijspegelverlichting in verschillende soorten. Zo vind je er ijspegelverlichting met koel wit licht en met warm wit licht. Naast LED ijspegelverlichting kun je ook kiezen voor slimme wifi LED ijspegelverlichting. Met spraakbediening via Amazon Alexa of Google Assistant kun je de verlichting in- of uitschakelen, dimmen of de helderheid selecteren. De verlichting kan ook reageren op jouw muziek of andere geluiden. De volgende kabellengtes van de ijspegelverlichting vind je in onze webshop:

  • ijspegelverlichting 5 meter
  • ijspegelverlichting 6 meter
  • ijspegelverlichting 8 meter
  • ijspegelverlichting 9 meter

Weet jij niet welke ijspegelverlichting je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op.

Ijspegelverlichting ophangen

Ijspegelverlichting is te bevestigen aan verschillende oppervlakken zoals de wand of de dakgoot. Voordat je de ijspegelverlichting op een mooi plekje gaat hangen kun je controleren of je voldoende stroomvoorzieningen hebt. Wanneer je te weinig aansluitpunten hebt kun je ervoor kiezen om te werken met een weerbestendig verlengsnoer of stekkerdoos. Let hierbij wel op dat je de stroomvoorzieningen zo goed mogelijk afschermd van water. De ijspegelverlichting kan eenvoudig aan verschillende oppervlakken opgehangen worden met bijvoorbeeld kerstversiering haken.

Ijspegelverlichting kopen bij Kabeldirect.nl!

Kom je er niet uit, weet je niet welke ijspegelverlichting jij nodig hebt of wil je gewoon wat extra advies? Neem dan gerust contact met ons op. Het is ons streven om elke vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op een oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stuur ons een e-mailbericht.