CATEGORIEËN

Scart kabels

Scartkabels koopt u bij Kabeldirect

Wilt u graag een apparaat, zoals uw DVD-speler, videorecorder of spelcomputer aansluiten op uw televisie? Dan is een scartkabel de ideale oplossing. Hiermee wordt het aansluiten van uw televisie aan uw apparatuur zeer eenvoudig. Voor de aanschaf van scartkabels bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim en divers assortiment aan scartkabels.

Aansluiten

Scartkabels worden gebruikt om audiovisuele apparaten te verbinden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het aansluiten van uw videorecorder of andere externe apparatuur aan uw televisie. De scartkabel bevat twee connectoren. De ene connector kunt u aansluiten op uw tv en de andere op uw apparaat. Op deze wijze worden er audio- en videosignalen verzonden naar uw tv.

Verschillende varianten

Wij hebben veel verschillende scartkabels in ons assortiment. Waar moet men op letten bij de aanschaf van een scartkabel? Ten eerste is het van belang om op de connectoren te letten. Bent u op zoek naar een scartkabel met twee scart stekkers? Of wilt u een scart naar tulp of VGA stekker maken? In de productomschrijving staat beschreven welke connectoren de desbetreffende scartkabel bevat. Het is van belang om hier goed op te letten. Daarnaast kunt u een keuze maken uit standaard of haakse connectoren. Tot slot hebben onze scartkabels verschillende afmetingen. Zo kunt u zelf bekijken welke lengte uw kabel nodig heeft. Bekijk hieronder ons assortiment aan scartkabels!