CATEGORIEËN

Overige accessoires

Camera accessoires bestelt u natuurlijk bij Kabeldirect.nl

Bent u op zoek naar camera accessoires of een leuk cadeau voor een fotograaf? Bekijk dan snel de camera accessoires van Kabeldirect en maak uw foto’s nóg professioneler! Wij hebben een ruim assortiment aan camera accessoires. Zo verkopen wij verschillende LED-lampen. Deze lampen kunnen gemakkelijk aan uw camera bevestigd worden en u heeft voortaan altijd de optimale belichting binnen handbereik.

Ook voor actiecamera's

Heeft u een actiecamera? Neem dan een kijkje tussen de actiecamera bevestigingssets. Maak uw camera snel en eenvoudig vast aan uw helm, (motor)fietshandvat, surfboard of in uw auto. Op deze manier kunt u alle spectaculaire actie vastleggen vanuit uw eigen gekozen perspectief!

Kabels beschermen?

Bent u aan het fotograferen en zitten de kabels vaak in de weg? Bekijk dan de JerkStopper accessoires. Hiermee voorkomt u gespannen, losgetrokken of vallende kabels. Of bekijk de lensdoppen met knijpsysteem. Bescherm hiermee uw lenzen tegen vuil, krassen en barsten.

Ons assortiment aan camera accessoires

Bekijk hieronder het assortiment aan camera accessoires en bestel snel de accessoire die het beste bij u past! Heeft u nog twijfels bij de aanschaf van camera accessoires? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn tijdens onze openingstijden telefonisch of per mail te bereiken voor professioneel advies of bij vragen op +31 (0)85-2737303 of op [email protected].