CATEGORIEËN

ISO stekker - autoradio merken

Een ISO stekker, ook wel ISO kabel genoemd, gebruik je om je autoradio aan te sluiten. Vroeger was het aansluiten van een autoradio een redelijk technisch karweitje; iedere kabel moest je apart aan elkaar knopen. Een ISO stekker bevat alle benodigde aansluitingen, behalve de antenne. Dat maakt het aansluiten van je autoradio een fluitje van een cent. Plug and play en genieten van je muziek!

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3 4

Welke ISO stekker heb ik nodig?

De meeste auto’s zijn uitgerust met een standaard ISO aansluiting. Ieder autoradio merk heeft een andere ISO kabel. Filter op deze pagina op het radiomerk en je ziet vanzelf welke ISO stekkers je kunt gebruiken. Sommige auto’s hebben geen standaard aansluiting. In dat geval heb je een verloopkabel voor dat betreffende automerk nodig. Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste ISO kabel, vul dan onze advieshulp in.

Wat is een ISO stekker?

Een ISO stekker is een bundeling van verschillende kabels. In de stekker zitten de kabels op precies dezelfde plek als de (standaard ISO) aansluiting van een auto, waardoor je niet meer hoeft te knoeien met kabels. Na het aansluiten van de ISO stekker hoef je nog alleen de antenne aan te sluiten.

  • De ISO kabel heeft twee stekkers: een zwarte en een bruine. De zwarte stekker is voor de autoradio en de bruine voor de auto. De bruine stekker bevat de kabels voor vier speakers. Een speaker heeft een plus en min, dus in totaal heeft de bruine stekker acht kabels.
  • De bruine stekker bevat alle kabels die je autoradio nodig heeft om alle functies uit te voeren, denk hierbij aan de voeding, aarde, schakeling en de carkit.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste ISO stekker?

Kom je er niet uit, weet je niet welke ISO stekker het beste bij jou past of wil je gewoon wat extra advies? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Het is ons streven om elke vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stuur ons een e-mailbericht.