CATEGORIEËN

Kabelrupsen

Een kabelrups is de ideale oplossing om kabels op een nette en veilige manier weg te werken. De kabelrups bestaat uit individuele schakels die los van elkaar kunnen bewegen. Op deze manier bescherm je je kabels en ziet je werkplek er opgeruimd uit. Kabelrupsen vind je bij Kabeldirect in verschillende kleuren en maten. Bekijk het aanbod en bestel eenvoudig online.

lees meer...

Wat is een kabelrups?

Een kabelrups is herkenbaar aan de langwerpige, rupsachtige vorm en is ontworpen om kabels veilig te organiseren. De behuizing bestaat uit kunststof schakels die kunnen buigen dankzij scharnierende verbindingen. Vanwege de flexibiliteit en het strakke design is dit een populaire oplossing op het gebied van kabel management om een wirwar van loshangende kabels te verhelpen.

Een kabelrups om je kabels te organiseren

Het belangrijkste doel van de kabelrups is om je kabels netjes te organiseren op en rondom je bureau. Dat geldt natuurlijk voor thuis én op je werk. Het ziet er veel mooier en professioneler uit, wanneer je kabels netjes zijn weggewerkt. Daarnaast voorkom je dat jij of iemand anders struikelt over rondslingerende kabels. Kortom, het is niet alleen netter, maar ook een stuk veiliger.

Bescherm je kabels voor een langere levensduur

Een kabelrups heeft een stevige behuizing van schakels, die je kabels goed beschermt. Kabels die netjes zijn georganiseerd lopen minder risico op slijtage, knikken of beschadiging. Dit verlengt de levensduur van de kabels, zodat je ze minder vaak hoeft te vervangen.

Kabelrupsen in verschillende kleuren en maten

Goed om te weten: Kabelrupsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals wit, zwart en zilver. Kies de kleur die het beste past bij het interieur van je werkplek. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende lengtes. Kijk dus goed wat de afstand is, die je wilt overbruggen, zodat je de maat kiest die het beste past.

Ideaal voor bureaus die in hoogte verstelbaar zijn

Het rupsachtige ontwerp zorgt ervoor dat de kabelrups mee omhoog beweegt wanneer je je bureau in hoogte verstelt. Oftewel, perfect voor zit-sta bureaus! Vanaf nu heb je nooit meer last van kabels die in de weg zitten of in de knoop wanneer je je bureau hoger of lager zet.

Montage van een kabelrups

Een kabelrups met klemmontage klem je aan je bureau vast, meestal in de buurt van je beeldscherm. De kabels plaats je in de behuizing en het voetje aan het uiteinde zet je op de grond. Ook zijn er kabelrupsen met schroefmontage, die je vastschroeft aan je bureau als je op zoek bent naar een permanente oplossing.

Kabelrups kopen bij Kabeldirect.nl

Een kabelrups kopen, dat doe je eenvoudig bij Kabeldirect. Kom je ergens niet uit, weet je niet welk product je nodig hebt of wil je gewoon extra advies? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Het is ons streven om je vragen dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op de oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stel je vraag in onze live chat of stuur ons een mail.