CATEGORIEËN

Omvormers


Tulp omvormers bestelt u voordelig bij Kabeldirect!

Wilt u een digitaal coaxiaal of toslink signaal omzetten naar een analoog stereo signaal? Of andersom? Dan is een tulp omvormer de perfecte oplossing. Een omvormer is daarnaast ook ideaal voor gebruik als uw versterker geen of te weinig digitale ingangen heeft. Wilt u een tulp omvormer kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een divers assortiment aan tulp omvormers.

Tulp signaal omvormen

Een tulp omvormer is ideaal om uw audio apparaten aan te sluiten op een analoge versterker of receiver. Het is zeer eenvoudig om deze aansluiting te maken. Ten eerste sluit u de tulp kabel aan op de tulp omvormer. Vervolgens kunt u de Toslink of Coax kabel aansluiten op de omvormer. Zo heeft u heel eenvoudig uw digitale apparaten aangesloten op een analoge versterker of ontvanger.

Ons assortiment aan tulp omvormers

Hieronder kunt u ons assortiment bekijken. Heeft u nog vragen of twijfels bij de aanschaf van een tulp omvormer? Wij helpen u graag! Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch of per mail bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].