CATEGORIEƋN

Tassen & koffers


Geen resultaten gevonden voor de filter!

Cameratassen voor de beste bescherming

Wilt u een tas aanschaffen die de optimale bescherming biedt voor uw camera en bent u vaak onderweg? Bekijk dan snel de cameratassen op deze pagina. Wij verkopen namelijk stevige tassen voor uw camera en accessoires.

Camera bescherming

Wij vinden dat uw camera de beste bescherming verdient. Met een cameratas kunt u uw camera de juiste bescherming bieden door middel van schuimgevoerde verdelers en binnenvakken. Daarnaast beschikken de cameratassen over een draagriem, waarmee u uw tas makkelijk en comfortabel kunt dragen. Alle tassen zorgen ervoor dat uw dure camera apparatuur beschermd is tegen stof, krassen en schade. Bij een aantal tassen is er een riem lus bijgeleverd. Hiermee kan de cameratas aan de broek gehangen worden. Voor bescherming tegen regen bevatten de meeste cameratassen een regenhoes.

Lens opbergtassen

Natuurlijk is het ook van belang dat uw camera lenzen ook de juiste bescherming krijgen. Daarom verkopen wij ook Camera Lens Beschermtassen waarin u uw lenzen veilig kunt opbergen. Dankzij een waterafstotende behuizing is het risico veel lager dat uw uitrusting nat wordt.

Advies nodig over opbergtassen voor camera apparatuur?

Wilt u een cameratas aanschaffen? Let dan goed op de afmetingen van de tassen, zodat uw camera er ook daadwerkelijk in past. Wilt u professioneel advies bij het aanschaffen van een cameratas? Neem dan gerust contact met ons op.