CATEGORIEËN

DisplayPort naar HDMI kabel kopen

Heb je een apparaat met een DisplayPort? En wil je deze graag aansluiten op je televisie of monitor met enkel een HDMI aansluiting? Dan kun je het beste kiezen voor een DisplayPort naar HDMI kabel, adapterkabel of adapter. HDMI en DisplayPort aansluitingen worden gebruikt om zowel beeld als geluid signalen door te sturen tussen apparaten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het aansluiten van een laptop/PC met DisplayPort aansluiting op een televisie met HDMI aansluiting. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3

DisplayPort to HDMI kabel

DisplayPort en HDMI, het zijn twee belangrijke en vooral moderne aansluitingen die veel voorkomen op hedendaagse apparatuur. Ze lijken ook extreem veel op elkaar, de connector ziet er op een hoekje na bijna hetzelfde uit. Toch bestaan er verschillen en als u van DisplayPort to HDMI wilt heeft u daar een DisplayPort naar HDMI kabel voor nodig.

DisplayPort en HDMI

Zoals eerder genoemd zijn beide aansluitingen veelvoorkomende moderne aansluitingen maar bestaan er wel degelijk verschillen. HDMI kabels worden veel gebruikt voor het aansluiten van televisies en dergelijke thuisapparatuur. Het voordeel van DisplayPort is dat DisplayPort meerdere monitoren met één kabel kan aansturen. Natuurlijk moeten alle apparaten ook geschikt zijn voor een dergelijke opstelling. In veel gevallen gaat het echter om een enkele monitor of TV die aangesloten moet worden op een bronapparaat maar de aansluiting op de monitor of het beeldscherm verschilt van de aansluiting op de bron. Belangrijk om te weten is dat DisplayPort to HDMI mogelijk is, maar niet andersom. HDMI naar DisplayPort kan simpelweg niet aangesloten worden. Dit komt door de eigenschappen van DisplayPort en HDMI.

Advies nodig over DisplayPort naar HDMI kabel?

Komt u er niet uit of weet u niet welke kabel of aansluiting bij u van toepassing is of wilt u advies over welke kabel voor u geschikt is? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen . Het is ons streven om elke vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat u nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee u aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stuur ons een e-mailbericht.