CATEGORIEËN

DVI omvormers & schakelaars

DVI omvormers en schakelaars bestelt u voordelig bij Kabeldirect!

Wilt u meerdere monitoren met een VGA, HDMI of DisplayPort poort aansluiten op uw computer? Of wilt u snel en eenvoudig schakelen tussen verschillende beeldschermen? Dan kan een DVI omvormer of DVI schakelaar de ideale oplossing zijn. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Bekijk hieronder ons assortiment aan omvormers en schakelaars.

DVI omvormer

DVI omvormers zijn beschikbaar in verschillende varianten. Het is namelijk mogelijk om er een VGA, HDMI of DisplayPort kabel op aan te sluiten. Hierdoor kunt u (meerdere) monitoren met deze soort poorten ook aansluiten op uw computer met een DVI poort. Let bij de aanschaf van een omvormer goed op welke soort kabels op de omvormer aangesloten kunnen worden.

DVI schakelaar

Heeft u meerdere beeldschermen en wilt u hier graag snel en eenvoudig tussen kunnen schakelen? Op onze DVI schakelaars kunt u uw beeldschermen eenvoudig aansluiten met een DVI kabel . Vervolgens kunt u gemakkelijk switchen tussen deze monitoren. Let bij de aanschaf van een DVI schakelaar goed op de hoeveelheid poorten. Dit geeft namelijk aan hoeveel beeldschermen u aan kunt sluiten op de schakelaar.

Heeft u nog vragen?

Hieronder kunt u ons assortiment aan DVI omvormers en schakelaars bekijken. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!