CATEGORIEËN

Retour aanvragen

Direct naar retourformulier

 

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je de per ongeluk de verkeerde kabel besteld hebt of je de bestelling toch niet meer nodig hebt. Vul dan ons retourformulier in, je ontvangt van ons binnen een werkdag een reactie met een RMA nummer. Retourzendingen zonder RMA nummer kunnen geweigerd worden. Lees hieronder meer over onze retourvoorwaarden of vraag meteen een RMA nummer aan via de bovenstaande knop ‘Retourformulier’.

Retourvoorwaarden

Houd rekening met:

  • De artikelen die je terugstuurt zijn in goede staat, ongebruikt en onbeschadigd, inclusief de verpakking. Waardevermindering bij schade kan in mindering worden gebracht bij de terugbetaling.
  • Pak je retourzending goed in om beschadigingen te voorkomen.
  • Stuur je retourzending binnen 14 dagen na ontvangst van je RMA nummer naar ons toe. Wanneer je je hele bestelling retourneert ontvang je de verzendkosten die je betaald hebt bij aankoop terug.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzendwijze en het frankeren van de retourzending. Het is mogelijk dat we om een verzendbewijs vragen wanneer de retourzending zoekraakt.
  • Speciaal op maat gemaakte artikelen, datadragers en hygiëne producten kunnen niet retour.

 

Zakelijk retourneren

Het herroepingsrecht geldt in Nederland niet voor zakelijke aankopen, dat betekent dat je normaal gesproken geen gebruik kunt maken van de 14 dagen bedenktermijn. Voor bestellingen die ongebruikt en onbeschadigd zijn maken wij graag een uitzondering. Daarom kun je bij ons zakelijke bestellingen tot €50,- gewoon binnen 14 dagen retourneren. Om te retourneren kun je gewoon een RMA nummer aanvragen.

Voor bestellingen boven de €50,- vraag je ook een RMA nummer aan, daarna beoordelen wij de retouraanvraag om te kijken of de bestelling retour genomen kan worden. Voor gangbare artikelen is dit in de regel vaak geen probleem. Bij bijzondere artikelen kunnen wij de retouraanvraag weigeren, speciale retourvoorwaarden hanteren of samen met jou zoeken naar een alternatieve en passende oplossing.

Bol.com bestellingen retourneren

Het kan zijn dat je bij ons besteld hebt via Bol.com, het retourneren verloopt geheel via Bol.com. Als je een retouraanvraag wil plaatsen voor een Bol.com bestelling verwijzen we je graag door naar deze pagina.

Garantieaanvraag

Indien je een defect product hebt ontvangen of het bestelde product defect raakt willen we je vragen om het retourformulier in te vullen. Jouw garantieaanvraag wordt binnen 24 uur opgepakt en beantwoord.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Je gegevens zijn veilig, privacy vinden wij belangrijk