CATEGORIEËN

Retour aanvragen

Direct naar retourformulier

 

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je per ongeluk de verkeerde kabel besteld hebt of je de bestelling toch niet meer nodig hebt. Vul dan ons retourformulier in, je ontvangt van ons binnen een werkdag een reactie met een RMA nummer. Retourzendingen zonder RMA nummer kunnen geweigerd worden. Lees hieronder meer over onze retourvoorwaarden of vraag meteen een RMA nummer aan via de bovenstaande knop ‘Retourformulier’.

Retourvoorwaarden voor consumenten

Retourneren is geen probleem, er zijn echter een aantal voorwaarden waar je retourzending aan moet voldoen en waar je rekening mee kunt houden. Deze zijn als volgt:

  • Je kunt bij ons als consument binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren.
  • De artikelen die je terugstuurt zijn in goede staat, ongebruikt en onbeschadigd, inclusief de verpakking. Waardevermindering bij schade kan in mindering worden gebracht bij de terugbetaling.
  • Pak je retourzending goed in om beschadigingen te voorkomen.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzendwijze en het frankeren van de retourzending, deze kosten betaal je dus zelf. Het is mogelijk dat we om een verzendbewijs of traceercode vragen wanneer de retourzending zoekraakt.
  • Stuur je retourzending binnen 30 dagen na ontvangst van je RMA nummer naar ons toe. Wanneer je de hele bestelling retourneert ontvang je de verzendkosten die je betaald hebt bij aankoop terug.
  • Als de totale bestelwaarde onder de 50,- euro inclusief btw valt na het retourneren van een gedeelte van je bestelling, zullen de verzendkosten die van toepassing zijn op jouw bestelling worden ingehouden op het te crediteren bedrag.
  • Speciaal op maat gemaakte artikelen zoals kniplengtes, datadragers en hygiëne producten zoals elektrische dekens kunnen niet retour gezonden worden

Zakelijk retourneren

Het herroepingsrecht geldt in Nederland niet voor zakelijke aankopen, dat betekent dat je normaal gesproken geen gebruik kunt maken van de 30 dagen bedenktermijn. Voor bestellingen die ongebruikt en onbeschadigd zijn maken wij graag een uitzondering. Daarom kun je bij ons zakelijke bestellingen tot 50,- euro inclusief btw gewoon binnen 30 dagen retourneren. Om te retourneren kun je gewoon een RMA nummer aanvragen.

Voor bestellingen boven de 50,- euro inclusief btw vraag je ook een RMA nummer aan, maar beoordelen wij daarna eerst de retouraanvraag om te kijken of de bestelling retour genomen kan worden. Voor gangbare artikelen is dit in de regel vaak geen probleem. Bij bijzondere artikelen kunnen wij de retouraanvraag weigeren, speciale retourvoorwaarden hanteren of samen met jou zoeken naar een alternatieve en passende oplossing. Bij bestellingen van 50,- euro inclusief btw of meer kan het zijn dat er restock kosten in rekening gebracht worden. Deze restock kosten variëren, van tussen de 10% tot 20% over het totaalbedrag inclusief btw en worden ingehouden op het te crediteren bedrag. Uiteraard geldt dit niet voor aantoonbare defecten zoals fabrieksfouten. Het te crediteren bedrag wordt, wanneer je op factuurbasis bestelt niet automatisch teruggestort maar verrekend met een volgende factuur. Heb je vooruit betaald via bijvoorbeeld iDeal? Dan krijg je het bedrag binnen enkele dagen na de verwerking van de retourzending terug op je rekening.

Bol.com bestellingen retourneren

Het kan zijn dat je bij ons besteld hebt via Bol.com, het retourneren verloopt geheel via Bol.com. Als je een retouraanvraag wil plaatsen voor een Bol.com bestelling verwijzen we je graag door naar deze pagina.

Garantieaanvraag

Indien je een defect product hebt ontvangen of het bestelde product defect raakt willen we je vragen om het retourformulier in te vullen. Jouw garantieaanvraag wordt binnen 24 uur opgepakt en beantwoord.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Je gegevens zijn veilig, privacy vinden wij belangrijk