CATEGORIEËN

Kabelbinders & Tyraps

Op zoek naar tyraps of kabelbinders? Wij hebben een ruim assortiment van hersluitbare kabelbinders tot tyraps met label. Bekijk ons aanbod van merken zoals Inline en HellermannTyton hieronder.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3

Wat is een tyrap?

Een tyrap, tie wrap of kabelbinder is een meestal van plastic gemaakt riempje voor het merken, vastzetten of samenbundelen van objecten en kabels. De meest gebruikelijke variant tyrap is een lange strip nylon met een geribbeld oppervlak aan een kant en een een oog met weerhaak op het einde. Door het uiteinde door het oog te steken en deze aan te trekken zet je de tyrap vast. Officieel is het Nederlandse woord tiewrap, maar de meeste voorkomende spellingswijze is Tyrap. Deze is afgeleid uit de merknaam Ty-Rap, de oorspronkelijke kabelbinder.

Waarvoor gebruik je tyraps?

Tyraps zijn erg handig en door de variatie in soorten en maten kun je ze gebruiken om diverse objecten vast te maken of samen te bundelen. Meestal worden ze gebruikt om kabels te organiseren en merken. Hiervoor heb je speciale kleuren tyraps die matchen met elektronische kleurcodes (groen, geel, rood, blauw).

Soorten tyraps en kabelbinders

Tyraps zijn te krijgen in allerlei soorten en maten. Zo heb je, buiten speciale kleuren om kabels te merken, ook binders met een label. Daarnaast bestaan er hersluitbare tyraps die je meerdere malen kunt gebruiken. Dit zijn over het algemeen sterkere industriële tyraps die gemaakt zijn om grotere of zwaardere bundels vast te maken. Enkele tyraps die wij aanbieden vind je hieronder:

  • Tyrap met oog: dit is de standaard en meest gebruikte tyrap.
  • Tyrap met label: deze zijn handig om kabels te merken.
  • Herbruikbare tyraps: dit zijn tyraps die meerdere keren te gebruiken zijn.
  • Draaibinders: net zoals tyraps kun je met draaibinders kabels en draden organiseren. Het verschil zit hem in de manier van sluiten (draaien). Ook zijn de draaibinders herbruikbaar.
  • Kabelorganizer: hiermee kun je verschillende soorten kabel denk

Tyraps koop je bij Kabeldirect.nl

Bekijk hier ons assortiment aan kabelbinders en tyraps. Bestel je vandaag vóór 22:00? Dan ontvang jij jouw product morgen al in huis! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Het is ons streven om elke vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stuur ons een e-mailbericht.