CATEGORIEËN

Waterpomptangen


1

Waterpomptangen bestelt u bij Kabeldirect

Een waterpomptang wordt veel gebruikt in de techniek. Het is een veelzijdige tang en door middel van het hefboomprincipe kunt u er grote krachten mee uitoefenen. Kortom, het is het ideale gereedschap voor een klus. Wij hebben verschillende waterpomptangen in ons assortiment.

Wat is een waterpomptang?

Een waterpomptang behoort tot de soort handgereedschap en wordt derhalve niet elektrisch aangedreven. De tang bestaat uit een aantal onderdelen. Ten eerste beschikt een waterpomptang over een ‘bek’. Voor een goede grip bevatten de bovenkant en de onderkant van deze ‘bek’ kleine tandjes. Daarnaast beschikt de waterpomptang over een scharnier, waarmee het mogelijk is om de diameter te verstellen.

Waarvoor wordt een waterpomptang gebruikt?

Waterpomptangen worden over het algemeen gebruikt om een ronde aansluiting te ‘omvatten’ en aan te draaien. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de koppelingen van een waterleiding. Door middel van het hefboomprincipe kan men hier grote kracht op uitoefenen. Onze waterpomptangen hebben een hoge stabiliteit door de dubbele geleiding. Daarnaast zijn ze voorzien van klembeveiliging die de kans op verwondingen vermindert.

Heeft u advies nodig?

Bekijk hieronder ons assortiment aan waterpomptangen. Heeft u nog twijfels bij de aanschaf van een waterpomptang? Wij helpen u graag bij vragen en geven u graag professioneel advies. Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch of per mail bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].