CATEGORIEËN

Voedingskabels / Overige

Voor het aansluiten of opladen van apparatuur vind je een ruim aanbod aan voedingskabels bij Kabeldirect. Heb je een apparaatkabel, stekkerdoos, reisadapter, USB lader of andere voedingskabel nodig? Bekijk hieronder het assortiment en selecteer een categorie om snel te vinden wat je zoekt.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Voedingskabels in allerlei soorten

De stroomvoorziening voor je elektrische apparaten vernieuwen? Dan is het zinvol om na te gaan wat je precies nodig hebt. Stroomvoorziening is er in allerlei soorten en maten. Zo hebben we bijvoorbeeld stekkerdozen, kabelhaspels en verlengkabels voor het voorzien en/of verlengen van stroom in je huis of op je werk. Deze zijn er om één enkele stekker in te steken, maar ook voor vijf tegelijk. Ben je een kabel kwijt? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een apparaatkabel, stroommeter, tijdschakelaar, omvormer en netadapter vind je bij Kabeldirect.

Apparaatkabels en stroomkabels

Ontdek het grote aanbod aan apparaatkabels, zoals C7 stroomkabels voor bijvoorbeeld een televisie of C19 voedingskabels voor het installeren van servers of UPS’en. Behalve tv stroomkabels, vind je hier ook C13 stroomkabels voor het voeden van bijvoorbeeld je pc, monitor of printer en de C5 stroomkabels met verschillende soorten aansluitingen.

Stekkerdozen

Heb je te weinig stopcontacten, dan biedt een stekkerdoos uitkomst. Met een verdeeldoos creëer je eenvoudig 3 tot 12 extra ingangen voor het aansluiten van de voedingskabels van je apparatuur. Stekkerblokken zijn er in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren. Ook zijn er stekkerdozen met en zonder schakelaar en stekkerdozen met USB.

Reisadapters

Reisadapters bieden uitkomst wanneer je in het buitenland stroom nodig hebt en voedingskabels wilt aansluiten. Bij de aanschaf is het van belang om te weten voor welk land de adapter geschikt is. Ook zijn er reisstekkersets die te gebruiken zijn in verschillende landen. Met een reisadapter kom je niet voor verrassingen te staan als je je apparaat in het buitenland wilt aansluiten op het stroomnet.

USB laders

Met een USB-lader kun je apparaten, zoals een smartphone en een tablet, opladen en van stroom voorzien. Er zijn USB-thuisladers met 1 of meerdere USB-aansluitingen, afhankelijk van het aantal apparaten dat je graag wilt aansluiten. Controleer bij de aanschaf het aantal ampère in de productomschrijving, zodat je er zeker van bent dat je de juiste USB-lader hebt voor jouw apparaat.

Kabelhaspels en verlengkabels

Kabelhaspels of verlengkabels zijn de ideale oplossing om stroomkabels eenvoudig te verlengen. Wanneer de voedingskabel van je apparatuur niet lang genoeg is, bieden kabelhaspels en verlengkabels uitkomst. Hiermee kun je kleine en grote afstanden overbruggen en apparaten van stroom voorzien. Kabelhaspels en verlengkabels vind je in verschillende lengtes tot wel tientallen meters.

Stroommeters en tijdschakelaars

Stroommeters en tijdschakelaars helpen je om bewust om te gaan met stroomverbruik. Een stroommeter sluit je aan op je apparaat, waarna je kunt zien hoeveel stroom of ampère deze verbruikt. Tijdschakelaars maken het mogelijk om verlichting en andere elektrische apparaten op een vooraf ingesteld tijdstip aan en uit te zetten. Ze zijn verkrijgbaar in een analoge of digitale variant waarop je voedingskabels kunt aansluiten.

Omvormers

Een omvormer of spanningsomvormer heb je nodig om de invoerspanning naar een andere spanning om te vormen. Denk hierbij aan Europese apparaten (230V) die je wilt aansluiten op het Amerikaanse lichtnet (110V) of andersom. Een ander voorbeeld voor het gebruik van een omvormer is het voeden van elektrische apparatuur via de 12 volt accu in de auto.

Netadapters

Netadapters zijn er voor allerlei verschillende apparaten, zoals spelcomputer, telefoons scheerapparaten, bewakingscamera’s en monitoren. Met een netadapter of netvoedingsadapter kun je deze elektronica aansluiten op het stroomnet. Zorg er bij het aanschaffen van een netadapter altijd voor dat je de juiste spanning en aansluiting kiest.

Laptop laders

Is je laptoplader kwijt of aan vervanging toe? Bestel dan eenvoudig een nieuwe laptoplader om je laptop op te laden en van stroom te voorzien. Er zijn verschillende soorten laptopladers, waaronder vaste of meerdelige adapters.

Draadloze schakelaars

Draadloos je elektrische apparaten bedienen, dat doe je met een draadloze schakelaar. Zowel voor binnen als voor buiten zijn er draadloze schakelaars verkrijgbaar. Sluit de voedingskabels van je elektronica aan en bedien je apparatuur op afstand. Bestel ze los of per set en geniet van het gemak dat draadloze schakelaars je bieden.

DC stekkers

Het verbinden van een voedingskabel met een laptop of andere apparatuur gebeurt vaak met een DC stekker. Doorgaans is dit een zilverkleurige, ronde plug. Deze DC stekkers zijn los verkrijgbaar om bijvoorbeeld aan een voedingskabel te bevestigen.

Voedingskabels kopen

Voedingskabels kopen, doe je eenvoudig bij Kabeldirect. Wij helpen je graag om de kabel te vinden die je nodig hebt. Ben je op zoek naar deskundig advies? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Graag geven wij je zo goed en snel mogelijk antwoord. Zo hoef jij niet te lang te wachten en kun je direct aan de slag. Twijfel dus niet en stuur ons een e-mailbericht.