CATEGORIEËN

Mini HDMI kabels

Mini HDMI kabels bestelt u voordelig bij Kabeldirect

HDMI kabels worden gebruikt om digitale audio- en videosignalen over te dragen van een apparaat naar uw televisie of computermonitor. Een mini HDMI kabel is de perfecte kabel om uw projector, camera of tablet aan te sluiten. Bekijk hieronder ons assortiment aan mini HDMI kabels.

HDMI 1.3, HDMI 1.4 of HDMI 2.0

Bij het kopen van een mini HDMI kabel is het belangrijk om te letten op de HDMI versie. HDMI 1.3 ondersteunt bijvoorbeeld 3D en Full HD resoluties, maar het is niet mogelijk om internet te delen met dezelfde HDMI kabel. HDMI versie 1.4 ondersteunt 3D en 4K resoluties op 30 Hz. Tot slot ondersteunt HDMI 2.0 3D en 4K resoluties op 60 Hz. Deze kabel geeft dus ook het beste beeld. Let dus goed op welke HDMI versie u wilt aanschaffen en of de desbetreffende kabel deze versie ondersteunt.

Adapters

Daarnaast verkopen wij ook mini HDMI adapters en adapterkabels. Hiermee kunt u uw mini HDMI aansluiting omzetten in een normale HDMI aansluiting. Het enige dat u hoeft te doen is uw kabel in de adapter steken. Ideaal als u snel een normale HDMI aansluiting wilt creëren. Onze mini HDMI kabels zijn beschikbaar in verschillende maten. Bekijk hieronder snel ons assortiment.

Heeft u advies nodig?

Heeft u nog vragen? Voor professioneel advies of bij vragen kunt u ons tijdens onze openingstijden bereiken op +31 (0)85-2737303 of op [email protected]. Wij helpen u graag!