CATEGORIEƋN

Actiecamera


Sportief en interactief met een actiecamera

Bent u graag buiten? Houdt u van sport, niet alleen om te beoefenen maar ook om te kijken? Wilt u uw eigen sportprestaties vastleggen en met vrienden en familie delen? Vindt u verkeersveiligheid belangrijk en wilt u in geval van een ongeluk aanvullend bewijs kunnen overleggen?

Dit zijn allemaal goede redenen om een actie camera aan te schaffen. Van uw camera verwacht u dat het zijn werk doet zonder dat u er omkijken naar heeft. En dat beelden haarscherp worden vastgelegd, als het kan in full HD-kwaliteit. Als u interesse heeft in een HD actiecamera met alle bijbehorende accessoires, leest u dan zeker verder. Kabeldirect heeft voor u een interessant aanbod.

De vele mogelijkheden van een action cam

Met een gewone filmcamera maakt u actiebeelden van andere sporters. En natuurlijk levert dat mooie videobeelden op. Maar als u juist zelf achteraf uw eigen sportprestaties, een adembenemend uitzicht of de snelheid waarmee u naar beneden suist nog eens wilt ervaren, voldoet een gewone camera niet. Met een action cam legt u beelden vast vanuit uw eigen perspectief. De camera ziet als het ware met uw ogen en daar ligt dan ook zijn meerwaarde.
U kunt een action cam eenvoudig op uw fiets monteren met de juiste accessoires. Of u kiest voor een model met borstbevestiging of een bevestiging via een hoofdband of aan uw helm. Als u verstandig bent, kiest u ook voor een waterdicht exemplaar om geen last te hebben van een eenvoudig regenbuitje. En uw haarscherpe beelden deelt u via social media of Youtube.

Kabeldirect, uw betrouwbare leverancier

Kabeldirect levert u moderne action cams en alle toebehoren. Wij bieden u een aantal gerenommeerde merken en geven u uitgebreide productinformatie. Als u vragen heeft, neemt u dan contact op met onze adviseurs. Als u doordeweeks bestelt tot 21.00 uur, mag u uw camera de volgende dag al verwachten. Weet u al welk exemplaar u gaat kiezen?