CATEGORIEƋN

Batterijen


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2

Mis nooit een goede foto dankzij premium camera batterijen

Of u nu op vakantie bent in een tropisch oord, de eerste voetbalmatch van uw zoon gaat bekijken of een dagje met vrienden doorbrengt in een pretpark, wanneer er zich mooie fotomomenten voordoen, wil u ze natuurlijk niet gemist hebben. Kwalitatieve batterijen voor uw camera zijn dan ook een absolute must have. Om er zeker van te zijn dat uw camera altijd klaar is voor gebruik moeten de batterijen aan enkele belangrijke kenmerken voldoen.

Eigenschappen van een kwalitatieve batterij voor uw camera

Eerst en vooral moet de camera batterij compatibel zijn met uw toestel. Niet elke camera heeft dezelfde batterij nodig en het is dus essentieel dat u vooraf goed nakijkt welke batterij bij uw toestel past. Daarna dient de batterij een lange levensduur te kennen zodat u niet om de haverklap van batterij moet wisselen. Bent u iemand die intensief en veel fotografeert, dan loont het om oplaadbare batterijen te overwegen voor uw camera. Voorzie behalve het aantal dat nodig is om uw toestel te laten werken ook voldoende reservebatterijen. Opladen neemt wel wat tijd in beslag en met voldoende reserves kunt u rustig verder fotograferen terwijl er een setje batterijen in de oplader zit.

De capaciteit van de batterijen

Niet elke batterij heeft hetzelfde vermogen. De kans is groot dat er verschillende batterijen zijn van hetzelfde type die geschikt zijn voor uw camera waarbij er slechts een verschil zit in de details. Let hierbij goed op de mAh van de batterij gezien dit een grote invloed heeft op de prestaties. Batterijen met een hoog mAh zullen iets duurder zijn, maar wie echt gepassioneerd bezig is met zijn camera zal deze meerprijs graag betalen voor een superieure batterij. Duik in het aanbod van Kabeldirect voor een overzicht van de beschikbare batterijen zodat u nooit meer een geweldige foto mist.