CATEGORIEËN

Verzenden en afhalen

Verzending

Wij verzenden jouw bestelling via PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 en is het artikel op voorraad, dan heb jij je bestelling normaal gesproken morgen in huis. Natuurlijk komt het in een enkel geval wel eens voor dat je bestelling vertraagd raakt, als je hierover een vraag hebt kun je altijd contact met ons opnemen.

Verzendkosten

Land: Verzending:  
Nederland 4,99  
België 5,99  
Duitsland 6,99  

PostNL afhaalpunt

Natuurlijk kun je ook een PostNL afhaalpunt kiezen, je bestelling wordt dan naar een van de PostNL afhaalpunten bij jou in de buurt verzonden. De PostNL pakketpunten worden getoond op basis van de postcode die je invult. Wanneer jouw bestelling klaar ligt om afgehaald te worden krijg je hier bericht van. Dit is meestal de volgende werkdag na 15:00 uur. Haal je bestelling op binnen 1 week, anders komt deze automatisch naar ons retour.

Bezorging binnen Nederland

Binnen Nederland bezorgt PostNL pakketten van maandag tot en met zaterdag tot 21:30 uur. Pakketjes worden normaal gesproken de dag na verzending aangeboden, tenzij je een andere bezorgdag hebt gekozen.

Bezorging naar het buitenland

Bezorgtijden voor bestellingen binnen Europa kunnen verschillen. Bestellingen naar België en Duitsland worden meestal binnen 1 tot 2 werkdagen na verzending aangeboden. Op dit moment verzenden wij niet naar andere Europese landen.

Ik ben niet thuis op het moment van bezorgen, wat nu?

De traceerinformatie van PostNL geeft een indicatie van het bezorgmoment, het is natuurlijk altijd mogelijk dat je de bezorger net misloopt. Geen zorgen, je pakket wordt bezorgd bij het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt. De bezorger laat een bericht achter in de brievenbus bij welk PostNL afhaalpunt je jouw pakket kunt afhalen en wanneer. Dit is meestal de volgende werkdag vanaf 15:00 uur. Je kunt ook zelf een tweede aflevermoment of PostNL afhaalpunt kiezen, gebruik hiervoor de PostNL app en de traceercode.

Bestelling afhalen bij ons magazijn in Hoensbroek

Je kunt op werkdagen geen producten afhalen zonder deze eerst online te bestellen en vooraf te betalen, contant betalen is niet mogelijk. Het is dus alleen mogelijk om een bestelling af te halen bij ons magazijn in Hoensbroek nadat je de bestelling via onze website hebt geplaatst. Zodra je bestelling klaar ligt krijg je een afhaalbevestiging per e-mail en kun je deze afhalen. Natuurlijk is dit helemaal gratis.

Het adres van ons magazijn is:

De Koumen 86
6433 KE Hoensbroek

Wanneer kan ik mijn online bestelling afhalen?

Is de bestelling helemaal voorradig? Dan leggen wij de bestelling dezelfde dag nog klaar en kun je deze afhalen op onderstaande tijden. Je kunt bij ons magazijn aanbellen en aangeven dat je een online bestelling komt afhalen, een medewerker zal naar de deur komen, houd je bestelnummer of bestelbevestiging bij de hand.

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 21:00 uur

Kan ik in Hoensbroek ook terecht voor service vragen?

Wij zijn een webwinkel. Ons magazijn is alléén geopend voor het afhalen van online bestellingen. Het is dus niet mogelijk om een bestelling te plaatsen of advies te vragen bij onze locatie in Hoensbroek. Voor ondersteuning kun je online terecht bij onze productspecialisten via e-mailWhatsappFacebook en telefoon. Stuur ons een berichtje en wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.