CATEGORIEËN

DVI - VGA kabels

DVI naar VGA kabels bestelt u natuurlijk bij Kabeldirect!

Wilt u uw beeldscherm aansluiten op uw computer of laptop? Dan kan het voorkomen dat deze apparatuur een VGA aansluiting heeft en uw monitor een DVI aansluiting. Dit hoeft geen probleem te zijn. Een DVI naar VGA kabel is dan de ideale oplossing. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan DVI naar VGA kabels.

DVI naar VGA aansluitingen

Om uw computer met VGA aansluiting te verbinden met een beeldscherm met een DVI aansluiting, kunt het beste gebruik maken van een DVI naar VGA kabel. De VGA connector kunt u eenvoudig insteken in de VGA poort en de DVI connector kunt u aansluiten op de DVI aansluiting. De kabel werkt alleen met analoge signalen vanwege de VGA aansluiting. Er zijn verschillende lengtes beschikbaar.

DVI naar VGA adapters

Wij hebben – naast de DVI naar VGA kabels – ook adapters in ons assortiment waarmee het mogelijk is om een DVI naar VGA aansluiting te maken. Deze adapter kunt u insteken in uw PC en vervolgens kunt u hierop een VGA kabel aansluiten. Daarna kunt u genieten van videosignalen op uw beeldscherm of monitor. Let bij de aanschaf van een DVI naar VGA kabel of adapter goed op de connectoren. Er zijn verschillende varianten beschikbaar. Het is wel van belang dat de connectoren passen in uw apparaten. In de productomschrijving kunt u zien om welke soort connector het gaat. Bekijk hieronder snel ons assortiment!