CATEGORIEËN

Ventilatoren


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

Keep it cool met Kabeldirect

Bent u op zoek naar de ideale partner op warme dagen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een divers assortiment aan ventilatoren. Geniet op warme zomerdagen van koele lucht en bekijk hieronder snel ons assortiment! Keep it cool!

Divers assortiment aan ventilatoren

Wij hebben een ruim aanbod aan ventilatoren. Waar moet u dan op letten bij de aanschaf? Ten eerste is het van belang om te weten hoeveel koele lucht u wilt verkrijgen. Wij hebben diverse USB ventilatoren in ons assortiment. Deze kunt u eenvoudig aansluiten met een USB kabel. Bovendien verkopen wij tafelventilatoren, staande ventilatoren en toren ventilatoren. Onze ventilatoren verschillen in afmetingen (diameter). Bovendien zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren. Let bij de aanschaf van een ventilator ook goed op of de ventilator ingesteld kan worden op verschillende standen. Hiermee is het mogelijk om de draaisnelheid in te stellen. Een aantal ventilatoren zijn ook kantelbaar. Met deze kantelbare kop kunt u de gewenste hoek afstellen. Keep it cool en bekijk hieronder ons assortiment aan ventilatoren!

Heeft u nog vragen?

Wij bieden u graag professioneel advies. U kunt ons telefonisch of per mail bereiken tijdens onze openingstijden op +31 (0)85-2737303 of op [email protected]. Wij helpen u graag!