CATEGORIEËN

Toetsenborden


1

Toetsenborden koopt u bij Kabeldirect

Bent u op zoek naar een toetsenbord voor uw computer, laptop of tablet? Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Bekijk hieronder ons assortiment aan toetsenborden.

Waar moet u op letten bij aanschaf van een toetsenbord?

Er bestaan veel verschillende soorten toetsenborden. Zo kunt u bij ons een keuze maken uit een divers assortiment. Ten eerste is er een verschil in het aansluiten van het toetsenbord op uw pc. Zo kunt u kiezen voor een aansluiting door middel van een USB kabel of een draadloze verbinding via Bluetooth. Ten tweede is het van belang om op de lay-out te letten. Wij verkopen bijvoorbeeld toetsenborden met een QWERTY lay-out, maar ook met een QWERTZ lay-out.

Opvouwbare en ergonomische toetsenborden

Bent u op zoek naar het ideale toetsenbord voor onderweg? Bekijk dan onze opvouwbare toetsenborden. Deze toetsenborden kunt u tot een compact formaat opvouwen. Daarnaast hebben wij ook ergonomische toetsenborden in ons assortiment. Het design van deze toetsenborden is gericht op het comfort en om RSI te voorkomen. Bekijk snel onze ergonomische toetsenborden en ervaar het comfort.

Numerieke toetsenborden

Tot slot verkopen wij numerieke toetsenborden. Deze toetsenborden zijn licht van gewicht en erg handig in gebruik. Ze zijn namelijk erg ruimtebesparend en makkelijk om mee te nemen. Tot slot zijn ze eenvoudig aan te sluiten met een USB kabel. Bekijk hieronder snel ons diverse assortiment aan toetsenborden!