CATEGORIEËN

Solar tuinverlichting

Op een duurzame manier je tuin verlichten? De solar tuinverlichting van Kabeldirect.nl kan je daar vast bij helpen. De voeding van deze manier van verlichten is namelijk zonne-energie. Je draagt dus een steentje bij aan een beter milieu. Daarnaast is deze verlichting enorm eenvoudig te plaatsen aangezien er geen draden of snoeren nodig zijn. Lees alles wat je moet weten over solar tuinverlichting.

lees meer...

Hoe werkt solar tuinverlichting?

Solar tuinverlichting heeft in tegenstelling tot normale verlichting geen elektriciteit nodig. De verlichting heeft namelijk een eigen zonnepaneel waarmee zonnestralen kunnen worden opgevangen. Het zonlicht wordt vanuit hier omgezet in elektriciteit en kan worden opgeslagen in de ingebouwde batterij. Wanneer jij de verlichting nodig hebt is de lamp klaar om een avond te branden.

De installatie van solar tuinverlichting

Doordat solar buitenverlichting zijn eigen energiebron heeft is het verder niet nodig om kabels of stroom aan te sluiten. Dit scheelt een hoop werk in tegenstelling tot niet-solar verlichting. Daarnaast maakt dit je tuin ook een stuk veiliger omdat de enige toevoer van energie de zon is.

Verder is het allerbelangrijkste bij de installatie van solar buitenverlichting de plaatsing. De lampen op de juiste plek zetten scheelt namelijk enorm veel. De zonnepanelen van je verlichting moeten namelijk gedurende dag genoeg zon kunnen opvangen om de batterij op te laden.

Solar tuinverlichting kopen bij Kabeldirect.nl!

Kun jij niet wachten om je tuin te voorzien van solar tuinverlichting? Bestel vandaag nog vóór 22:00. Dan ontvang jij jouw product morgen al in huis! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Het is ons streven om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stel jouw vraag en stuur een e-mailbericht.