CATEGORIEËN

Elektrische installatie

Wanneer je een elektrische installatie wilt vernieuwen of uitbreiden dan ben je bij Kabeldirect.nl aan het juiste adres. Wij hebben alle benodigde materialen op voorraad. Denk bijvoorbeeld aan elektriciteitskabels, stopcontacten, contrastekkers en schakelaars. Ook hebben we aansluitaccessoires voor zonnepanelen in ons assortiment. Met de verschillende kabels en draden leg je in combinatie met het bevestigingsmateriaal en kabeldozen de stroomvoorziening goed aan. Het OPUS schakelmateriaal zorgt daarnaast voor de goede afronding en het juiste en veilige gebruik. In de verschillende subcategorieën hieronder zijn alle benodigde producten terug te vinden.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Wat is een elektrische installatie?

Een elektrische installatie is het geheel van elektrische apparaten, aansluitingen en verbindingen in gebouwen, woningen, kantoren, schepen en meer.

Welke kost een elektrische installatie?

De kosten voor het aanleggen van een elektrische installatie kunnen sterk uiteenlopen. Leg je bijvoorbeeld een geheel nieuwe installatie aan in de gehele woning of in een bepaalde ruimte? Of wil je de huidige elektrische installatie alleen uitbreiden? Ook is het afhankelijk van je gewenste opties en stroomverbruik per groep. Huur je een installatiebedrijf in, of ga je zelf aan de slag? Ook dat is sterk van invloed op de prijs. . Denk vooraf alles goed uit, zo krijg je een goede schatting van wat de totale kosten zullen zijn.

Waar moet een elektrische installatie aan voldoen?

In Nederland moeten alle elektra installaties in woningen en gebouwen voldoen aan het Bouwbesluit. Voor laagspanningsinstallaties (tot 1000 Volt wisselspanning) is dit de NEN 1010. In België wordt dit het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties (AREI) genoemd.

Elektrische installatie aanleggen met de materialen van Kabeldirect.nl

Bij Kabeldirect kun je terecht voor een grote variëteit aan materialen voor de beste elektra installatie voor thuis of op kantoor. Kom je ergens niet uit, weet je niet welke materialen je allemaal nodig hebt of wil je gewoon wat extra advies? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Het is ons streven om je vragen dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stel je vraag in onze live chat of stuur ons een mail.