CATEGORIEËN

Radio demontage sleutel

Wil je je autoradio vervangen? Dan heb je een radio demontage sleutel nodig. Met de sleutel ontgrendel je de autoradio zonder dat je het dashboard beschadigt. Bij Kabeldirect vind je een groot aanbod aan radio demontage sleutels voor vrijwel ieder merk. Wil je een nieuwe radio inbouwen, maar past het autoradioframe niet? Ook deze vind je hier.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3

Hoe ontgrendel je een radio met een demontage sleutel?

Een autoradio zit in een autoradio frame. Dit frame heeft metalen lipjes die precies in de openingen van de radio vallen. Hierdoor zit de radio goed vast. Als je de radio uit de auto wilt halen heb je een autoradio demontage sleutel nodig. Wanneer je een autoradio koopt zit deze er standaard bij. Maar als je een auto koopt waar de radio al in zit, dan gaat de sleutel vaak verloren. Deze kun je wel nog apart kopen. De meeste autoradio’s hebben aan twee kanten een vergrendeling. Wanneer je de sleutel in de sleuf steekt hoor je als het goed is een klik. Dan komt de autoradio aan die kant los. Erg handig bij het vervangen van je autoradio is een ISO stekker. Een ISO stekker bevat alle benodigde aansluitingen, behalve de antenne. Dat maakt het aansluiten van je autoradio een fluitje van een cent.

Een radio demontage sleutel kopen bij Kabeldirect.nl

Kom je er niet uit, weet je niet welk radio demontage sleutel het beste bij jou past of wil je gewoon wat extra advies? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Het is ons streven om elke vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt.