CATEGORIEËN

Optische Adapters en Koppelstukken


De kwaliteit van goede optische adapters en koppelstukken

Voor uw audio- en video-oplossingen neemt u alleen genoegen met de allerbeste kwaliteit. Het resultaat is immers direct hoorbaar en zichtbaar. Voor de beste verbindingen met het minste kwaliteitsverlies gebruikt u optische adapters en optische koppelstukken. Zoekt u kwaliteit tegen een scherpe prijs? Bekijkt u dan zeker het aanbod van Kabeldirect.

Optische adapters en koppelstukken

Moderne apparatuur zoals dvd-spelers, BluRay-spelers, game consoles die digitaal beeld en geluid willen laten communiceren met Home Cinema systemen die gebruik maken van DTS of Digital Surround, zijn er allemaal mee uitgerust. Het was het Japanse Toshiba die met zijn Toshiba Link-systeem deze communicatie mogelijk maakte en al snel de standaard werd. U kent ongetwijfeld de naam Toslink als u zoekt naar een optische adapter of een optisch koppelstuk. Het toslink-systeem dat gebruik maakt van optische vezels, geeft uitstekende prestaties op het gebied van signaaloverdracht, zowel audio als video. Met optische adapters en koppelstukken die gebaseerd zijn op Toshiba-technologie, zet u uw signalen kraakhelder over en wordt u niet geconfronteerd met signaaldegradatie of kwaliteitsverlies.

Wilt u gebruik maken van de voordelen van toslink-technologie, dan heeft u speciale optische toslinkadapters nodig. Deze zogenaamde mini-toslinks hebben aan de ene kant een aansluiting voor een optische toslink-kabel en aan de andere kant een 3,5 mm jack plug. U heeft de keuze uit rechte exemplaren of exemplaren met een hoek van 90 graden. Daarnaast biedt Kabeldirect u ook optische koppelstukken, om twee toslink-kabels te kunnen verbinden.

Advies nodig van Kabeldirect?

Kabeldirect levert u naast deze optische adapters en koppelstukken ook toslink kabels, toslink omvormers en adapters en toslink splitters en schakelaars. Kabeldirect levert snel uit voorraad, tegen scherpe en vriendelijke prijzen. Heeft u technisch advies nodig? Neemt u dan zeker contact op. Onze technisch onderlegde medewerkers leggen het u kristalhelder uit.