CATEGORIEƋN

CAT6a Patchkabels


Geen resultaten gevonden voor de filter!

Een computernetwerk aanleggen met Cat6a patchkabels

Wilt u graag uw printer of computer aansluiten op uw netwerk? Cat6a patchkabels worden gebruikt om een computernetwerk aan te leggen. Wij hebben een divers assortiment aan Cat6a netwerkkabels. Deze kabels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Eigenschappen Cat6a netwerkkabels

Er zijn verschillende soorten netwerkkabels. Bij patchkabels geldt: hoe nieuwer/hoger de versie, hoe sneller de kabel. Op deze pagina vindt u Cat6a netwerkkabels. Deze kabels zijn geschikt voor 10-Gigabit netwerken. Daarnaast kunnen Cat6a patchkabels data overdragen met een snelheid tot 10.000 Mbit/s. Tot slot heeft deze kabel een bandbreedte van 500 MHz. Dit wil zeggen dat een Cat6a kabel veel meer data tegelijkertijd kan overdragen dan een Cat5e kabel of een Cat6 kabel.

UTP, S/FTP of U/FTP patchkabels?

Hoe beter de kabel is afgeschermd, hoe kleiner de kans is op elektromagnetische storingen (interferentie). UTP (Unshielded Twisted Pair) kabels zijn niet afgeschermd. Deze kabels zijn ideaal voor gebruik in een buis met weinig externe stroomfactoren.Wilt u de kabel gebruiken in een buis met een COAX of (kracht)stroomkabel? Dan kunt u het beste kiezen voor een afgeschermde kabel. In een U/FTP (Shielded Twisted Pair) kabel zijn de aderparen afgeschermd met folie. Tot slot verkopen wij ook S/FTP kabels. Bij deze soort is de kabel afgeschermd met een vlechtwerk en de aderparen in de kabel zijn afgeschermd met folie. Hieronder kunt u een keuze maken uit de verschillende Cat6a netwerkkabels.