CATEGORIEËN

Displayport - DVI kabels

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

DisplayPort naar DVI kabels bestelt u voordelig bij Kabeldirect!

Heeft u een computer met een DisplayPort aansluiting en een beeldscherm met een DVI poort? En wilt u ze toch aansluiten? Dan is een DisplayPort naar DVI kabel of adapter de perfecte oplossing. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim en divers assortiment aan DisplayPort naar DVI kabels en adapters.

DisplayPort naar DVI aansluitingen

Bent u een echte gamer en wilt u graag uw pc aansluiten op uw beeldscherm? Of wilt u één of meerdere 4K beeldscherm(en) aansluiten op uw computer? Dan kunt u het beste gebruik maken van de DisplayPort aansluiting op uw computer. Met een DisplayPort naar DVI kabel of adapter sluit u eenvoudig uw pc aan op uw beeldscherm(en) (met DVI aansluiting). Deze kabel bevat twee connectoren. De DisplayPort connector sluit u aan op uw pc en de DVI connector kunt u op uw beeldscherm aansluiten. Vervolgens kunt u genieten van videobeelden op uw beeldscherm.

DisplayPort naar DVI adapters

Wilt u liever gebruik maken van een adapter in plaats van een kabel? Dat kan natuurlijk ook. Wij hebben diverse DisplayPort naar DVI adapters in ons assortiment. Deze adapter kunt u insteken in uw DVI poort. Vervolgens kunt u uw DisplayPort kabel hierop aansluiten.Let op: een aantal kabels en adapters converteren enkel DisplayPort signalen naar DVI signalen. Dit werkt niet andersom. Let hier goed op in de productomschrijving. Bekijk hieronder ons assortiment aan DisplayPort naar DVI kabels en adapters.