CATEGORIEËN

Deurbellen

Ben jij stapsgewijs bezig met het “smart” maken van jouw woning? Dan is een slimme deurbel een absolute must! Met een slimme deurbel, ook wel video deurbel genoemd, kun jij altijd en overal zien wie er voor jouw deur staat. Dankzij de bijbehorende app en ingebouwde speaker is het ook mogelijk om te praten met de persoon die aan de deur staat. Zo lijkt het altijd alsof er iemand thuis is. Een slimme deurbel heeft dankzij de spraak- en opnamefuncties een afschrikkend effect op inbrekers. Naast dat een video deurbel dus een functionele toevoeging is voor jouw woning, brengt het ook nog eens meerdere beveiligingsvoordelen met zich mee.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

Hoe werkt een slimme deurbel

Een slimme deurbel staat dankzij een internetverbinding altijd in contact met jouw telefoon. Overal waar je met jouw telefoon toegang hebt tot het internet kun je bekijken wie er bij je aan de deur staat. Veel mensen vinden het echter ook prettig om in huis een gong of ander melodietje te horen wanneer iemand aanbelt. Dit is mogelijk met de handige draadloze USB ontvanger. Net als de verbinding met jouw telefoon, wordt ook de verbinding tussen de video deurbel en de ontvanger gelegd via wifi.

Voordelen van een video deurbel

Het aansluiten van een slimme deurbel brengt meerdere voordelen met zich mee. Allereerst krijg je bijvoorbeeld overal waar je telefoon met het internet verbonden is een melding als er iemand voor de deur staat. Daarnaast kun je dankzij de camerafunctie precies zien wie er voor de deur heeft gestaan. Is jouw deurbel geschikt voor gebruik met een (micro) SD-kaart of beschikt deze over cloud opslag? Dan kun je de opnames ook nog eens opslaan en later terugkijken. Verder is het met veel slimme deurbellen mogelijk om dankzij de ingebouwde speakers te praten met degene die voor de deur staat. Ben je niet thuis, of ben je niet in de gelegenheid om de deur open te doen? Dan kun je dit via de speaker laten weten. Zo lijkt het altijd alsof er iemand thuis is.

Eenvoudig te verbinden

Een deurbel verbinden aan jouw telefoon of aan een USB ontvanger is dankzij de Nedis SmartLife app een eitje. Via de app leg je binnen enkele minuten een wifi verbinding aan tussen je verschillende apparaten. Via deze app pas je vervolgens ook eenvoudig de instellingen van de video deurbel aan, zodat je de deurbel precies kunt laten opnemen wat jij wilt zien.

Slimme video deurbel met of zonder abonnement

Globaal gezien kun je kiezen uit twee verschillende soorten slimme deurbellen; een slimme deurbel met een abonnement, of een video deurbel zonder abonnement. Wanneer je kiest voor een video deurbel met abonnement, kun je tegen een vast maand- of jaartarief profiteren van verschillende voordelen. Het nadeel van een abonnement is echter wel dat je maandelijks een bedrag moet betalen.

Kies je voor een deurbel met camera zonder abonnement, dan kun je een slimme deurbel normaliter alleen gebruiken om live te bekijken wie aan de deur staat. Afhankelijk van het type deurbel dat je aanschaft, kun je vaak ook gebruik maken van enkele voordelen die normaal gesproken alleen binnen een abonnement vallen. Zo is het met de smart deurbel van Nedis dankzij de micro SD-kaart poort ook mogelijk om opnames op te slaan. Dit is een voorbeeld van een functie die je bij andere merken alleen in de vorm van een abonnement vindt.

Video deurbel accessoires

Bij Kabeldirect vind je verschillende accessoires voor video deurbellen. Zo bestel je naast de eerder genoemde draadloze USB ontvanger, ook diverse oplaadkabels voor video deurbellen. Wil je ook altijd een reserve batterij op voorraad hebben? Kijk dan goed welke batterij je voor jouw model nodig hebt en bekijk vervolgens ons aanbod aan batterijen. Weet je niet zeker welke batterij je nodig hebt? Dan staan wij klaar om de juiste batterij of accu voor jouw slimme deurbel te vinden.

Slimme deurbel kopen bij Kabeldirect.nl

Kom je er niet uit, weet je niet welke slimme deurbel het beste bij jou past of wil je gewoon wat extra advies? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Het is ons streven om je vragen dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stel je vraag in onze live chat of stuur ons een mail.