CATEGORIEËN

Camera kabels

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2

Camera aansluitkabels bestelt u voordelig bij Kabeldirect

Bent u op zoek naar een aansluitkabel voor uw camera? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een divers assortiment aan camcorder kabels, USB kabels en Firewire kabels. Hieronder kunt u een keuze maken uit de verschillende kabels. Wilt u meer informatie over onze camera kabels? Lees dan snel verder.

Camcorder kabel

Wilt u uw camcorder aansluiten op uw televisie? Wij hebben een ruim aanbod aan camcorder kabels voor camcorders van Panasonic, Sony, JVC en Canon. Bij de aanschaf van een video kabel is het belangrijk om te letten op de soort aansluiting van de camcorder. Zo verkopen wij AV aansluitkabels, maar ook kabels met een 3,5mm Jack en 3RCA/tulp aansluiting.

USB kabel

Heeft uw (digitale) camera een USB aansluiting? Bekijk dan snel onze USB aansluitkabels voor uw camera. Hiermee kunt u eenvoudig uw camera aansluiten op uw computer en vervolgens data overdragen. Onze USB kabels zijn onder andere geschikt voor de merken Kodak, Nikon, Canon en Samsung. Let bij de aanschaf van een USB kabel ook op de soort aansluiting van uw camera.

Firewire kabel

Heeft uw camera een Firewire aansluiting? Wij hebben diverse Firewire aansluitkabels in ons assortiment. Deze kabels zijn onder andere geschikt om uw Sony en Apple videocamera aan te sluiten op uw computer. Let hierbij ook op de soort aansluiting op de camera. Onze camera kabels zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Bekijk hieronder ons assortiment.