CATEGORIEËN

Luidsprekers


Luidsprekers bestelt u bij Kabeldirect

Bent u op zoek naar speakers die aangesloten kunnen worden op uw computer of laptop? Wij hebben verschillende luidsprekers in ons assortiment. Beleef een unieke geluidservaring tijdens het bekijken van films of bij het beluisteren van muziek.

Als u naar uw muziek luistert of films afspeelt op uw computer, wilt u natuurlijk genieten van de beste geluidskwaliteit. Onze speakers kunt u eenvoudig aansluiten op uw laptop of computer met de 3,5mm Jack aansluiting. Daarnaast kunt u op een aantal speakers ook uw telefoon of hoofdtelefoon aansluiten via de AUX-ingang. Tot slot hebben wij ook luidsprekers die draadloos verbonden kunnen worden met Bluetooth. Zo is er voor ieder wat wils.

Verschillende soorten luidsprekers

Wij hebben verschillende luidsprekersets en losse speakers in ons assortiment. Daarnaast is er keuze uit verschillende kleuren. Wilt u een strak design? Of kiest u toch liever voor een speaker van hout? Onze speakers zijn eenvoudig op te laden via een USB aansluiting. Bekijk hieronder ons assortiment om een keuze te maken welke speaker(set) het beste bij u past. Kies ervoor om te genieten van een indrukwekkende geluidservaring en bestel hieronder uw speakers!

Heeft u advies nodig?

Heeft u twijfels bij de aanschaf van speakers of een luidsprekerset? Neem dan gerust contact met ons op tijdens onze kantooruren. Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch of per mail bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].