CATEGORIEËN

Autoladers

Ben je jouw telefoon vergeten op te laden nét voor die lange rit in de auto? Of ben je simpelweg op zoek naar de oplossing om tijdens het rijden andere apparaten op te laden of te voorzien van stroom? Dan kan een autolader misschien wel de accessoire zijn die jou uit de brand helpt. Steek de lader in de sigarettenaansteker van de auto en je apparaat wordt voorzien van stroom tijdens je autorit. Ideaal om je telefoon van energie te voorzien voor je op je bestemming aankomt!

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2

Welke autolader heb je nodig?

In het assortiment van Kabeldirect kun je terecht voor een breed scala aan opladers voor in de auto om je telefoon, tablet, navigatie of andere apparaten mee op te laden. Welke oplader je nodig hebt is van een aantal zaken afhankelijk. Het belangrijkste is natuurlijk welke wensen en behoeften jij wilt vervullen met een autolader. Denk bijvoorbeeld aan hoe lang de kabel moet zijn en hoeveel apparaten jij tegelijkertijd wilt opladen. Wij bieden namelijk autoladers die geschikt zijn om een, twee, drie en zelfs vier apparaten op te laden.

Verder kun je bij ons kiezen uit een lader met ingebouwde kabel, een USB lader waar je jouw eigen kabel op kunt aansluiten of een draadloze autoloader waar je alleen je telefoon op hoeft te leggen. Maar heb je minder ruimte in je auto? Ga dan voor de mini USB autoladers, deze zijn relatief klein en nemen dus weinig ruimte in beslag.

Tot slot zijn de meeste autoladers in ons assortiment voorzien van diverse veiligheidsopties. Door middel van zekeringen wordt de lader beschermd tegen kortsluiting of overbelasting. Daarnaast hebben ook bijna alle telefoons opladers voor in de auto een LED lampje waarmee je kunt zien of jouw apparaten worden gevoed.

Welke autolader is geschikt voor mijn apparaat?

Wij raden je aan om goed te letten op het aantal ampère in de productomschrijving. Hiermee kun je zien hoe snel de autolader je apparaten zal opladen. Hoe hoger het aantal ampère, hoe sneller de autolader zal opladen. Sommige apparaten worden zelfs nog sneller opgeladen als ze Fast Charging ondersteunen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de autohouder voor smartphones met draadloze snellader.

Voordelen van een autolader

Het gebruik van een autolader heeft verschillende voordelen. Je kunt gemakkelijk je apparaten opladen onderweg, zonder dat je hoeft te stoppen en op zoek moet gaan naar een stopcontact. Daarnaast is een autolader klein, waardoor je hem gemakkelijk mee neemt onderweg. Autoladers hebben vaak een USB-poort waardoor je diverse soorten apparaten kunt opladen, zoals smartphones, tablets, digitale camera, enz. Je hoeft met een autolader ook niet te wachten totdat je thuis bent of op een andere bestemming bent aangekomen om je apparaat op te laden. Dit kan je waardevolle tijd besparen én zo zorg je er dus ook voor dat je altijd bereikbaar bent!

Je autolader kopen bij Kabeldirect.nl!

Kom je er niet uit, weet je niet welke autolader het best bij je past of wil je gewoon wat extra advies? Neem dan gerust contact met ons op. Het is ons streven om elke vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op een oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stel jouw vraag in onze live chat of stuur ons een e-mailbericht.