CATEGORIEËN

Autoladers

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2

Autoladers bestelt u natuurlijk bij Kabeldirect!

Maakt u vaak lange ritten in de auto? Wilt u graag onderweg uw telefoon, tablet, navigatie of andere digitale apparaten van stroom voorzien of opladen? Dan is een autolader de perfecte auto accessoire voor u. Steek deze gewoon in de sigarettenaansteker van de auto en uw apparaat wordt opgeladen.

Welke autolader past bij u?

Wij hebben verschillende autoladers in ons assortiment, bijvoorbeeld mini USB autoladers. Deze autolader is klein en neemt weinig ruimte in beslag. Wilt u uw telefoon en navigatie tegelijkertijd van stroom voorzien? Bekijk dan snel de dubbele (mini) USB autoladers. Hiermee kunt u meerdere digitale apparaten op hetzelfde moment opladen. We hebben ook autoladers om onderweg uw laptop op te laden.De meeste autoladers zijn voorzien van verschillende veiligheidsopties. Zo zijn deze adapters door middel van zekeringen beschermd tegen kortsluiting en overbelasting. Daarnaast zit er op de meeste autoladers een LED indicator waarop men kan zien of de adapter wordt gevoed.

Fast charger

Let bij aanschaf van een autolader goed op het aantal ampère in de productomschrijving. Aan het aantal ampère kunt u zien hoe snel de autolader uw apparaat oplaadt. Hoe hoger het aantal ampère, hoe sneller de autolader oplaadt. Zo laadt een 2.1 ampère al een stuk sneller dan een 1 ampère lader. Sommige apparaten kunnen zelfs nog sneller opgeladen worden als ze Fast Charging ondersteunen. Wilt u uw tablet opladen? Tablets hebben standaard een 2.1A oplader nodig om efficiënt op te laden.