CATEGORIEËN

Samsung

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Smartphone accessoires van Samsung bestelt u bij Kabeldirect

Bent u op zoek naar accessoires voor uw telefoon van Samsung? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een divers assortiment aan telefoonhoesjes, screenprotectors, oplaadkabels & laders en accessoires.

Optimale bescherming

Hedendaags is een telefoon bijna niet meer weg te denken. Zorg ervoor dat uw telefoon dus ook de beste bescherming krijgt. Wij hebben diverse smartphone hoesjes in ons assortiment die uw telefoon beschermen tegen krassen, vallen en andere beschadigingen. Deze hoesjes zijn verkrijgbaar als flipcase, hardcase en siliconen hoesje. Wilt u uw smartphone beschermen tegen vuil, stof en krassen? Bekijk dan onze screenprotectors!

Uw smartphone opladen

Bent u op zoek naar een oplader of oplaadkabel voor uw telefoon? Wij hebben een divers assortiment aan opladers en kabels. Bent u vaak onderweg? Bekijk dan onze autoladers!

Overige accessoires voor uw Samsung telefoon

Bent u op zoek naar andere accessoires voor uw telefoon, zoals een touchscreen pen, selfiestick of powerbank? Bekijk dan snel de accessoires voor uw smartphone. Bovendien verkopen wij ook telefoonhouders, accessoires voor uw SIM-kaart en nog veel meer. Bekijk hieronder ons assortiment aan accessoires voor uw smartphone!

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag! Bij vragen of voor professioneel advies kunt u tijdens onze openingstijden contact met ons opnemen.