CATEGORIEËN

Nieuws

Wat voor reisstekker heb ik nodig in het buitenland?

Ontdek welke reisstekker je nodig hebt tijdens je internationale avonturen. Of je nu naar Amerika, Australië, Azië, Zuid-Afrika, Engeland, Italië of andere landen gaat, het is handig om vooraf te weten of je een reisstekker nodig hebt. Welk stekkertype gebruikt het land waar jij heen gaat? Kabeldirect.nl helpt je graag op weg met uitgebreide informatie, een handig overzicht per land én met een uitgebreid aanbod aan reisstekkers, wereldstekkers en reisadapters.

Hoe vaak moet je een elektrische fiets opladen?

Voor de levensduur van je batterij is het belangrijk om de accu regelmatig op te laden. Zo voorkom je diepteontlading en gaat je fiets-accu langer mee. Dit is soms gemakkelijk te vergeten, bijvoorbeeld als je e-bike stilstaat in de winter. In deze blog lees je waarom regelmatig opladen belangrijk is en hoe je ervoor kunt zorgen dat je accu langer mee gaat.
In januari 2023 bestaat kabelwebwinkel Kabeldirect.nl uit Brunssum 12,5 jaar. Wat begon als een hobbyproject van eigenaar Eric van Wenkop is uitgegroeid tot een van Nederlands grootste kabelwebwinkels met meer dan 10.000 producten.
Met het vernieuwde aanbod ISO stekkers en autoradio-accessoires groeit Kabeldirect.nl verder als kabelwebwinkel. Kabeldirect.nl maakt het inbouwen van een autoradio makkelijk dankzij deze assortimentsuitbreiding en persoonlijke ondersteuning.
Kabelwebwinkel Kabeldirect.nl voegt vanaf vandaag het complete Nedis smart home productaanbod toe aan het assortiment. Hiermee wil Kabeldirect.nl veilig, energiezuinig en comfortabel wonen toegankelijker te maken.
Kabelwebwinkel Kabeldirect.nl presenteert op 10 mei 2022 het vernieuwde assortiment netwerkkabels. De focus ligt op volledig koperen CU-netwerkkabels met als doel: kwaliteit, snelheid en duurzaamheid.
Kabelwebwinkel Kabeldirect.nl breidt het aanbod rookmelders uit en geeft persoonlijk advies, aangezien per 1 juli 2022 rookmelders verplicht zijn in iedere woning. Naast standaard rookmelders maakt Kabeldirect.nl slimme WiFi rookmelders toegankelijker.
Kabelwebwinkel Kabeldirect.nl ziet de voordelen in van het wetsvoorstel van de Europese Commissie om USB-C als standaard in te voeren per 2024. Kabeldirect.nl ziet het als een oplossing voor de verwarring over oplaadkabels onder consumenten.
Per 1 december 2021 verlengt kabelwebwinkel Kabeldirect.nl de retourtermijn van 14 dagen naar 30 dagen. Hiermee komt Kabeldirect.nl tegemoet aan de behoefte aan een langere bedenktijd bij de aanschaf van kabels en aansluit accessoires. Met een langere bedenktijd wil Kabeldirect.nl klanten meer ruimte geven om een weloverwogen beslissing te nemen.