CATEGORIEËN

Nieuws

Kabelwebwinkel Kabeldirect.nl presenteert op 10 mei 2022 het vernieuwde assortiment netwerkkabels. De focus ligt op volledig koperen CU-netwerkkabels met als doel: kwaliteit, snelheid en duurzaamheid.
Kabelwebwinkel Kabeldirect.nl breidt het aanbod rookmelders uit en geeft persoonlijk advies, aangezien per 1 juli 2022 rookmelders verplicht zijn in iedere woning. Naast standaard rookmelders maakt Kabeldirect.nl slimme WiFi rookmelders toegankelijker.
Kabelwebwinkel Kabeldirect.nl ziet de voordelen in van het wetsvoorstel van de Europese Commissie om USB-C als standaard in te voeren per 2024. Kabeldirect.nl ziet het als een oplossing voor de verwarring over oplaadkabels onder consumenten.
Per 1 december 2021 verlengt kabelwebwinkel Kabeldirect.nl de retourtermijn van 14 dagen naar 30 dagen. Hiermee komt Kabeldirect.nl tegemoet aan de behoefte aan een langere bedenktijd bij de aanschaf van kabels en aansluit accessoires. Met een langere bedenktijd wil Kabeldirect.nl klanten meer ruimte geven om een weloverwogen beslissing te nemen.