CATEGORIEËN

UPS

Noodstroomvoorziening UPS

De aanschaf van een UPS is een verstandige keuze wanneer u niet voor verrassingen wilt komen te staan. Na het uitvallen van de stroom kan er, dankzij het gebruik van een noodstroom UPS, nog een bepaalde tijd gebruik gemaakt worden van elektriciteit. U heeft dan de tijd om belangrijke bestanden op te slaan op uw computer. Bent u overtuigt van het belang van goede noodstroomvoorziening? En wilt u graag een product aanschaffen waarmee u uw bedrijf kunt voorzien van noodstroom? Lees dan verder voor het krijgen van meer informatie of bezoek alvast de website!

König noodstroom UPS in diverse wattages

De artikelen voor het creëren van noodstroom zijn van het hoogwaardige merk König. Wanneer u van plan bent om een product aan te schaffen dat voorziet in noodstroom heeft u de keuze uit producten met diverse wattages. Het assortiment bestaat uit wattages van 360, 600 en 1200. Hoe hoger het wattage, hoe langer er noodstroom is. Dit is wel afhankelijk van het aantal computers dat u wilt voorzien van noodstroom. Bij een wattage van 360 watt kunt u twee computers voor een tijdsperiode van ongeveer tien minuten voorzien van noodstroom. Bij een UPS met 1200 watt is het mogelijk om vier computers tien minuten lang van noodstroom te voorzien. Dit wattage is erg geschikt voor kantoorruimtes waar met meerdere computers gewerkt wordt. En dankzij de bewakingssoftware is het mogelijk om de status van uw UPS te bekijken en te beheren op uw computer.

Informatie & Advies

Vindt u het lastig om een keuze te maken tussen de verschillende wattage mogelijkheden? En wilt graag meer informatie over deze producten? Bij vragen over het aanschaffen van een UPS of andere producten van onze webshop kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies.