CATEGORIEËN

Spiraalband

Werk je met veel elektronische apparaten op je kantoor? Of heb je thuis plekken zoals bij de TV waar veel kabels samenkomen? Dan wil je natuurlijk wel dat het er allemaal netjes uit ziet. Voor je het weet wordt de ene kabel over de ander gelegd en zul je binnen no-time een grote knoop aantreffen van kabels. Hierdoor wordt het lastig om kabels goed te kunnen organiseren en apparaten te bundelen. Daar hebben wij bij Kabeldirect.nl de ideale oplossing voor. Een spiraalband helpt je namelijk om al je kabels en draden te bundelen. Daarnaast worden je kabels een stuk flexibeler in het geleiden en bundelen. Tot slot bescherm je de kabels. Het organiseren van je apparaten was nog nooit zo eenvoudig! Graag vertellen we je alles wat je moet weten over kabel spiraalbanden.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2

Wat is een spiraalband?

Een spiraalband, ook wel spirap genoemd, is een soort omhulsel waar meerdere kabels in verwerkt kunnen worden. Daarnaast kun je heel flexibel en eenvoudig een kabel in de spiraal voegen en het uiteinde van de kabel eruit laten komen waar je deze nodig hebt. Bovendien zorgt het omhulsel ervoor dat de kabels een extra laagje bescherming krijgen en minder snel kapot gaan.

De mogelijkheden van een spiraalband

Spiraalbanden zijn er in verschillende soorten en maten. Bij Kabeldirect.nl vind je een zeer uitgebreid assortiment met verschillende spiraalbanden. Het verschil zit voornamelijk in het materiaal, de lengte, de kleur en de manier waarop de band de kabels bij elkaar houdt. Zo kan er gekozen worden tussen een spiraalband met kleur of juist een doorzichtige. Bedenk alvorens je een bestelling plaatst hoe lang de kabel minimaal moet zijn en bestel een artikel dat aan deze wens voldoet. Naast spiraalbanden bieden wij ook gevlochten slangen aan welke zeer vergelijkbaar zijn met de spiraalbanden.

Een spiraalband kopen bij Kabeldirect.nl!

Bekijk ons assortiment aan spiraalbanden. Bestel je vandaag vóór 22:00? Dan ontvang jij jouw product vaak morgen al in huis! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Het is ons streven om elke vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stuur ons een e-mailbericht.