CATEGORIEËN

Screenprotectors


Geen resultaten gevonden voor de filter!

Screenprotectors voor uw tablet

Heeft u een Samsung Galaxy Tab? Om uw tablet te beschermen tegen beschadigingen, krassen, vuil en stof kunt u gebruik maken van een tablethoesje of een screenprotector. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een divers assortiment aan screenprotectors voor uw tablet. Bekijk ze hieronder of lees verder voor meer informatie. Onze screenprotectors zijn eenvoudig te bevestigen op uw tablet. Daarnaast laten de protectors geen lijmresten achter. Zo kunt u de screenprotector makkelijk verwijderen en opnieuw aanbrengen. Tot slot zijn de beschermingsfolies 97% transparant. Na het aanbrengen is deze protector dus bijna onzichtbaar.

Verschillende varianten

Wij verkopen diverse screenprotectors. Let bij het kopen van een beschermingsfolie goed op voor welke tablet deze geschikt is. Alle screenprotectors zijn namelijk op maat gemaakt. In de productomschrijving staat beschreven voor welk model de protector geschikt is. Bekijk hieronder ons assortiment aan screenprotectors en bescherm uw tablet tegen vuil, krassen en stof!

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag bij de aanschaf van een screenprotector! Voor professioneel advies of bij vragen zijn wij tijdens onze openingstijden telefonisch of per mail te bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].