CATEGORIEËN

Kabels & laders

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3 4

Kabels en laders voor uw tablet

Bent u op zoek naar een kabel of lader voor uw tablet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een divers assortiment aan tablet laders en kabels. Ideaal ter vervanging van een defecte of zoekgeraakte tablet lader. Bekijk ons assortiment hieronder of lees verder voor meer informatie.

Kabels

Wij verkopen diverse kabels voor uw tablet. Hiermee kunt u snel en eenvoudig uw telefoon aansluiten op uw computer of oplader. Zo kunt u eenvoudig foto’s en video’s van uw tablet overdragen naar uw pc of snel uw tablet opladen.

Laders

Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw tablet, is het van belang om een goede lader te hebben. Bent u op zoek naar een lader voor uw tablet? Bekijk hieronder ons aanbod. Wij verkopen namelijk diverse laders waarmee u thuis of in de auto uw tablet mee kunt opladen. Let er wel op dat de lader minimaal een vermogen van 2.1 ampère bevat. Anders duurt het te lang voordat uw tablet is opgeladen. Tot slot verkopen wij ook dubbele laders. Hiermee is het mogelijk om meerdere apparaten tegelijkertijd op te laden. Bekijk hieronder ons assortiment aan tablet laders en kabels. Let wel goed op of deze ook daadwerkelijk geschikt zijn voor uw tablet. Dit staat beschreven in de productomschrijving.

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag! Neem gerust contact met ons op.